MobilaLaguna - Adresa: Str. Nicolae Golescu Nr. 43, Localitate: Satu Mare, Judet: Satu Mare

Orar
Luni
09:00
-
20:00
Marti
09:00
-
20:00
Mircuri
09:00
-
20:00
Joi
09:00
-
20:00
Vineri
09:00
-
20:00
Sambata
09:00
-
20:00
Duminica
09:00
-
20:00

Despre

Producția de tapițerii și mobilier

Înființată în 1994, Laguna Serv este astăzi unul dintre cei mai mari producători de mobilier din Maramureșul istoric. Am ajuns aici ghidați de echilibrul perfect dintre calitatea și prețurile avantajoase ale pieselor de mobilier tapițate și din pal pentru care atelierul nostru garantează rezistența și funcționalitatea. Indiferent de spațiul de care dispuneți, vă putem ajuta în a-l mobila cât mai practic și convenabil.

 

 

 


Garanția calității

Garanția calității. Atelierele noastre folosesc cele mai fine tapițerii și pal de cea mai bună calitate pentru a realiza piese de mobilier moderne și practice, funcționale și foarte accesibile. Toate piesele de mobilier au o garanție de 24 de luni.

Garanția transportului și montării. Mobila aleasă va ajunge în posesia dumneavoastră în termen de 10 sau 20 de zile în funcție de disponibilitatea produsului pe stoc. Serviciile de transport și montaj sunt asigurate de angajații noștri și sunt incluse în preț (bucătăria Italia face excepție de la această regulă). Manipularea este contra cost. Pentru mai multe detalii legate de transportul, montajul și manipularea mobilierului achiziționat vă rugăm să vă adresați consultanților noștri din orice magazin.

 

 

 

 

Dimensiunile pieselor de mobilier sunt exprimate în milimetri și pot oscila între ± 50 mm.

Piesele de mobilier realizate pe dimensiuni și culori personalizate nu pot fi returnate.

Certificări de calitate

Fabrica de mobilă Laguna Serv este renumită pentru fabricarea pieselor de mobilier de calitate superioară având implementat și menținut sistemul de management al calității ISO 9001. Acestuia i se alătură implementarea și menținerea sistemelor de management al sănătății și securității ocupaționale OHSAS 18001 precum și cel al managementului de mediu ISO 14001.

Contacteaza MobilaLaguna
Nume și Prenume*
Email*
Telefon*
Mesaj *

Recenzii
-Nu exista recenzii adaugate



ÎNREGISTREAZĂ-TE sau INTRĂ ÎN CONT