Optimedia Satu Mare - Adresa: Str. Retezatului Nr. 47, Localitate: Satu Mare, Judet: Satu Mare

Galerie Foto
Orar
Luni
08:00
-
16:00
Marti
08:00
-
16:00
Mircuri
08:00
-
16:00
Joi
08:00
-
16:00
Vineri
08:00
-
16:00
Sambata
Inchis
Duminica
Inchis

Despre

Optimedia, producător principal de ferestre şi uşi.

S.C.Optimedia S.R.L. se situează între principalii producători de ferestre şi uşi din tâmplărie PVC şi Aluminiu din România. Ca şi lideri de piaţă, considerăm că este responsabilitatea noastră să stabilim nivelul calităţii.

 

 

 

Având sediul social şi de producţie la Oradea, în partea de vest a Romaniei, firma noastră îşi începe activitatea de producere şi comercializare a produselor din tâmplărie PVC în anul 1996, iar începand cu anul 2006, debutează producţia de tâmplărie din aluminiu.

 

 

 

Oferim ferestre şi uşi conform normelor europene.

Astăzi dispunem de o capacitate de producţie modernă, cu o suprafaţă totală de peste 13500 mp şi peste 260 de angajaţi. Aplicăm cele mai înalte standarde de calitate şi cea mai nouă tehnologie iar ferestrele şi uşile oferite de către firma noastră sunt conform normeleor europene în domeniul construcțiilor.

Calitatea tâmplăriilor noastre este rezultatul unui sistem productiv în care fiecare etapă este supusă supravegherii și verificării pentru a corespunde standardelor cerute.

 

 

 

 

Furnizori recunoscuţi la nivel european.

Asigurăm calitatea produselor şi serviciilor prin colaborarea cu furnizori recunoscuţi la nivel european (Cum sunt: Veka, Profine, Saint-Gobain, Winkhaus, Maco, Alumil, Cortizo, Schuco şi Reyners) şi investind într-un personal calificat, competent.
Astfel putem oferi ferestre si usi care indeplinesc toate cerintele clientilor nostrii.

 

 

 

Promovăm performanţa şi seriozitatea, oferind produse şi servicii de cea mai bună calitate.

 

Contacteaza Optimedia Satu Mare
Nume și Prenume*
Email*
Telefon*
Mesaj *

Recenzii
-Nu exista recenzii adaugateÎNREGISTREAZĂ-TE sau INTRĂ ÎN CONT