Pet Arostotre - Adresa: Str. Zorilor Nr.1, Localitate: Satu Mare, Judet: Satu Mare

Galerie Foto
Orar
Luni
07:00
-
18:00
Marti
07:00
-
18:00
Mircuri
07:00
-
18:00
Joi
07:00
-
18:00
Vineri
07:00
-
18:00
Sambata
07:00
-
13:00
Duminica
Inchis

Despre

Ne dorim a fi un magazin care sa satisfaca cat mai multe din necesitatile micului fermier din zona noastra (Satu Mare), si pe viitor si in cea mai mare parte a tarii.

Firma careia ii apartine magazinul s-a infiintat in 2007 avand ca activitate principala comertul cu amanuntul. pe langa aceasta mai desfasoara si anumite activitati de sevicii.

 

 

 

 

Observand potentialul de dezvoltare al agriculturii in Romania, ne-am gandit ca ar fi profitabil sa venim in intampinarea pietei deschizand un magazin in care clientul nostru sa gaseasca tot sau aproape tot ce-i trebuie acasa si  la gradina, la preturi competitive.
Astfel, oferim fermierilor, mari sau mici, o gama larga  de produse care sa le asigure o performanta sporita, reflectata in productii record. Pentru aceasta colaboram cu producatorii si importatorii cei mai importanti. Pe langa acestea clientul poate achizitiona de la noi si hrana si accesoriile pentru animalul sau de companie sau de curte. Negociem cu producatorii si furnizorii nostri la sange pentru pune la dispozitia clientilor produse bune la preturi bune.

 

 

 

 

 

Ne bucuram cand va putem ajuta si cand vedem in gradinile dumneavoastra oaze de verdeata, iar animalele dumneavoastra zburda. de fericie.

Contacteaza Pet Arostotre
Nume și Prenume*
Email*
Telefon*
Mesaj *

Recenzii
-Nu exista recenzii adaugateÎNREGISTREAZĂ-TE sau INTRĂ ÎN CONT