Phoenix Unio - Adresa: Bul. Lucian Blaga Nr. 374, Localitate: Satu Mare, Judet: Satu Mare

Galerie Foto
Orar
Luni
08:00
-
16:00
Marti
08:00
-
16:00
Mircuri
08:00
-
16:00
Joi
08:00
-
16:00
Vineri
08:00
-
16:00
Sambata
08:00
-
13:00
Duminica
Inchis

Despre

Firma PHOENIX UNIO SRL SATU MARE a fost înfiinţată în 1994 între firma ungară TAURUS EMERGÉ Szeged şi UNIO SA Satu Mare.

De-a lungul anilor s-a schimbat proprietarul firmei ungare: în 1996 TAURUS EMERGÉ a fost cumpărată de către PHOENIX Fluid Handling Industry Group, cu sediul la Hamburg, care mai apoi, începând cu luna octombrie 2004, a devenit membru al Concernului CONTINENTAL AG, cu sediul central la Hanovra, Germania.

 

 

În calitate de reprezentanţi ai CONTINENTAL-CONTITECH în România, suntem prezenţi pe piaţă cu benzi de transport din cauciuc cu inserţii textile, cu cord de oţel şi speciale, plăci tehnice din cauciuc şi furtunuri industriale şi petroliere.

 

 

Benzile de transport cu insertii textile ale Contitech Rubber Industrial Ltd sunt destinate celor mai deosebite aplicatii de transport in numeroase domenii industriale.

 

 

 

Dincolo de gama celor de uz general sunt disponibile, produse de executie speciala cum ar fii cele pentru transportul materialelor fierbinti, cu continut de ulei si grasimi, respectiv variantele cu rezistenta mare pentru solicitari deosebite.

 

 

 

Deasemenea firma noastra executa si placi din cauciuc cu suprafata neteda sau striata, cu insertii textile si fara insertie.

În românia, suntem membri A.C.F.R. (Asociaţia Contractorilor de Foraj din România), şi suntem furnizori de furtunuri rotary şi vibratoare pentru firmele de foraj.

Contacteaza Phoenix Unio
Nume și Prenume*
Email*
Telefon*
Mesaj *

Recenzii
-Nu exista recenzii adaugateÎNREGISTREAZĂ-TE sau INTRĂ ÎN CONT