Romalex Satu Mare - Adresa: Str. Magnoliei Nr. 30, Localitate: Satu Mare, Judet: Satu Mare

Galerie Foto
Orar
Luni
09:00
-
17:00
Marti
09:00
-
17:00
Mircuri
09:00
-
17:00
Joi
09:00
-
17:00
Vineri
09:00
-
17:00
Sambata
Inchis
Duminica
Inchis

Despre

Înființată în anul 1992, S.C. ROMALEX S.R.L. începe activitatea în anul 2000 şi se prezintă în acest moment cu un portofoliu bogat de lucrări într-un timp relativ scurt de activitate.

 

 


Domeniile în care ne-am dovedit profesionalismul în construcţii industriale şi civile, în managementul şi execuţia unor lucrări de mare complexitate tehnica în regim antreprenorial din diverse domenii de activitate. 
Dezvoltarea unor servicii de calitate şi implementarea de soluții integrate, profesionale şi adaptate cerințelor, ne ajuta de fiecare data să câștigăm şi să păstram încrederea clienților noștri.

 

 

 


Astăzi, avem capabilitatea de a gestiona şi executa proiecte complexe la cele mai înalte standarde de calitate, care să asigure clienților satisfacția unei lucrări fiabile, durabile şi siguranța lucrului bine făcut.

 

 

.
Romalex oferă servicii complete şi integrate de construcții şi preconstrucții, renovare si reabilitare, inclusiv antrepriză generală, management în construcţii, proiectare si execuție lucrări pentru toate tipurile de spatii necesare activităților umane: Hale industriale, comerciale, retail, rezidențial, medical, agrement, etc.

 

 

 


Fie că e vorba de construcții rezidențiale sau industriale, specialiștii noștri lucrează în strânsă colaborare cu clienții pe tot parcursul proiectului, de la proiectare pană la construcție, pentru a putea răspunde în timp real așteptărilor si necesităților acestora.

 

 


Cele mai semnificative beneficii sunt: capacitatea noastră de a respecta termenele de execuție, de a controla costurile şi de a asigura un nivel ridicat de calitate al forței de muncă pentru care suntem atât de bine cunoscuți. Aceste competenţe asigură cea mai buna valoare pentru clienții noștri.

Contacteaza Romalex Satu Mare
Nume și Prenume*
Email*
Telefon*
Mesaj *

Recenzii
-Nu exista recenzii adaugateÎNREGISTREAZĂ-TE sau INTRĂ ÎN CONT