Romstal Satu Mare - Adresa: Bul. Closca Nr. 41, Localitate: Satu Mare, Judet: Satu Mare

Galerie Foto
Orar
Luni
08:00
-
18:30
Marti
08:00
-
18:30
Mircuri
08:00
-
18:30
Joi
08:00
-
18:30
Vineri
09:00
-
18:30
Sambata
09:00
-
14:00
Duminica
Inchis

Despre

De 20 ani, Romstal este lider pe piata de profil din Sud-Est-ul Europei, specializat în comercializarea echipamentelor de instalatii pentru constructii.

 


Oferta companiei include peste 50.000 de produse caracterizate de o calitate recunoscuta mondial, branduri celebre ale unor producatori de marca.
Angajamentul Romstal fata de clienti este unul pe termen lung, iar prezenta noastra pe piata este dedicata in intregime in a oferi produse inovatoare, exclusive, precum si a unor servicii de top, care satisfac cele mai exigente cerinte.

 

 

De la produse create respectand cele mai inalte standarde si servicii ce corespund celor mai mari exigente, pana la suportul tehnic oferit de specialistii companiei, Romstal isi doreste maximizarea gradului de satisfactie a partenerilor.


In prezent, Romstal este una din companiile cele mai importante de pe piata de profil, iar partenerii nostri au o contributie esentiala. In timp, excelenta noastra colaborare s-a transformat intr-o relatie de parteneriat, bazata pe respect si incredere.

Contacteaza Romstal Satu Mare
Nume și Prenume*
Email*
Telefon*
Mesaj *

Recenzii
-Nu exista recenzii adaugateÎNREGISTREAZĂ-TE sau INTRĂ ÎN CONT