Rosu Company - Adresa: Str. Paulesti Nr .47B, Localitate: Satu Mare, Judet: Satu Mare

Galerie Foto
Orar
Luni
08:00
-
18:30
Marti
08:00
-
18:30
Mircuri
08:00
-
18:30
Joi
08:00
-
18:30
Vineri
08:00
-
18:30
Sambata
08:00
-
14:00
Duminica
Inchis

Despre

Societatea Rosu Company este o afcacere de succes care a fost infintat in anul 1993 ca o afacere de familie de catre sotii Rosco Mihai si Rosco Ana. Acestia au dezvoltat un lant de retail cu materiale de construcii si finisaje interioare destinate pentru cei ce isi doresc sa isi construiasca o constructie durabila . 

 

 

Suntem o companie dinamica in domeniul materialelor de constructii . La 18 ani de la infintare compani se pote mandri cu cinci puncte de lucru si cu o vasta paleta de produse .

 

 

Angajati care lucreaza in cele 5 depozite alcatuiesc o familie dinalica , pragmatica si mereu atenta la cerintele, planurilor si nevoile clientilor si partenerilor nostri .

 

 

In anul 1993 Rosu Company avea 3 angajati . In anul 2012 pentru reteau de depozite de materiale de constructii ,instalatii termice si sanitare ,scule si unelte lucreaza in momentul de fata 68 de oameni acestia stau la dispozitia si nevoile clientilor nostri.

 

 

În reţeaua de magazine Rosu Company , clienţii noştri pot alege articole destinate instalaţiilor termice, sanitare, electrice, de canalizare si gaz, materiale de bază în construcţii, materiale pentru amenajări interioare, scule şi accesorii, unelte şi utilaje, echipamente de protecţie, articole pentru grădina, mobilier, electronice şi electrocasnice. Gama produselor comercializate este extrem de generoasă depăşind 30.000 de repere, acestea provenind de la producători naţionali sau din importuri.

Contacteaza Rosu Company
Nume și Prenume*
Email*
Telefon*
Mesaj *

Recenzii
-Nu exista recenzii adaugateÎNREGISTREAZĂ-TE sau INTRĂ ÎN CONT