Sampax Satu Mare - Adresa: Str. Careiului Nr. 160, Localitate: Satu Mare, Judet: Satu Mare

Galerie Foto
Orar
Luni
08:00
-
17:00
Marti
08:00
-
17:00
Mircuri
08:00
-
17:00
Joi
08:00
-
17:00
Vineri
08:00
-
17:00
Sambata
Inchis
Duminica
Inchis

Despre

SAMPAX SRL a fost înfințată în anul 1991, având ca domeniu principal de activitate cultivarea cerealelor (exclusiv orez), a plantelor oleaginoase și a plantelor producătoare de semințe oleaginiase.

 

Beneficiind de o experința importantă în domeniul agricol, în anul 2007 compania noastră a facut pasul firesc către comercializarea și distribuția de produse specializate destinate producătorilor agricoli – semințe, erbicide, pesticide, îngrășăminte, etc.

Un alt pas important a fost facut la finele anului 2012, prin inaugurarea unui siloz de cereale modern, cu o capacitatea de depozitare de 3000 de tone. Prin această investiție putem spune că în momentul de față răspundem tuturor nevoilor clienților nostri, de la furnizarea de input-uri (semințe, erbicide, îngrășăminte, etc.) până la achiziția de cereale sau funizare de servicii de depozitare / condiționare.

 

 

Cei peste 20 de ani de experință în domeniul agricol îi punem la dispoziția clienților nostri oferindu-le pe lângă informațiile de natură comercială și informații cu caracter tehnic cu privire la culturile pe care aceștia le cultivă, întrucât suntem în primul rând agriculturi și abia apoi comercianți.

Contacteaza Sampax Satu Mare
Nume și Prenume*
Email*
Telefon*
Mesaj *

Recenzii
-Nu exista recenzii adaugateÎNREGISTREAZĂ-TE sau INTRĂ ÎN CONT