Sirca Satu Mare - Adresa: Str. Depozitelor Nr. 21, Localitate: Satu Mare, Judet: Satu Mare

Galerie Foto
Orar
Luni
08:00
-
16:00
Marti
08:00
-
16:00
Mircuri
08:00
-
16:00
Joi
08:00
-
16:00
Vineri
08:00
-
16:00
Sambata
Inchis
Duminica
Inchis

Despre

Societatea Sirca, fondata in 1973,detine una dintre primele pozitii pe piata lacurilor pentru lemn.

Cu un personal de 160 angajati firma este prezenta cu 18 depozite in diferite zone ale lumii,exportul reprezentind 30% din productia sa.


Gama de produse oferita de Sirca cuprinde tot ce este necesar pentru colorarea si protectia lemnului si a derivatelor sale.

In ultimii ani s-au dezvoltat produsele cu uscare in UV si cele pe baza de apa.Impreuna cu aceste noutati lacurile traditionale,care au facut faimoasa mobila italiana in lumea intreaga,continua sa se dezvolte,de la materiale nitrocelulozice la noutatile in domeniul poliesterilor.

Gama de produse Sirca include:

 grunduri si lacuri poliuretanice, poliesterice, nitro, sintetice, sisteme cu uscare in UV
 grunduri si lacuri pe baza de apa, poliuretanice, acrilice cu uscare in UV
 coloranti pe baza de apa si solvent

In conditiile cresterii deficientelor lemnului , culoarea a devenit un element cheie in finisarea mobile : pastelat sau agresiv , culori deschise sau intense , este o problema de stil.Piata cere din ce in ce mai mult produse personalizate si din aceasta cauza cine nu are tehnologia potrivita pentru aceasta , inevitabil va pierde aceasta competitie.

<> foloseste un sistem de control industrial computerizat impreuna cu spectrofotometre pentru prepararea , corectia si controlul culorii. Aceasta dotare permite organizarea unor capacitati mari de productie pntru coloranti in ambalaje cu greutati de la 1 la 1200 kg cu viteza mare si acuratete.

Calitatea lacurilor este determinata de calitatea materiilor prime folosite. Controlul constant este aplicat tuturor materiilor prime cit produsului final.

<> face parte dintr-un grup de companii din care una produce materii prime speciale pentru rasini.Aceasta firma are deasemenea sisteme perfectionate pentru producerea rasinilor alchidice , poliesterilor nesaturati , poliesterului lucios si poliizocianatilor. In acest fel <> impreuna cu celelalte firme din grup furnizeaza clientilor sai produse competitive si de inalta calitate.

Controlul polimerizarii , care este unul dintre aspectele principale al mentinerii calitatii constante a rasinilor , este realizat de un echipament computerizat.Echipamentele si instrumentele perfectionate sint un factor important in domeniul cercetarii , dar baza o reprezinta creativitatea umana.

Chimistii , expertii in domeniul controlului lucreaza in cele mai noi laboratoare <>.Laboratoarele <> sint echipate cu tehnica avansata de analiza a calitatii atit pentru materiile prime cit si pentru produsele finite.

Contactul zilnic cu personalul extern ajuta firma sa raspunda imediat schimbarilor cerute de piata.

Compania este certificata: -UNI EN ISO 9001/2000 si CATAS QUALITY AWARD. Certificare ISO 9001/2000 este dovada dorintei firmei <> de a furniza clientilor produse de cea mai buna calitate.

Contacteaza Sirca Satu Mare
Nume și Prenume*
Email*
Telefon*
Mesaj *

Recenzii
-Nu exista recenzii adaugateÎNREGISTREAZĂ-TE sau INTRĂ ÎN CONT