Spakk Group - Adresa: Str. Tudor Vladimirescu Nr. 1, Localitate: Satu Mare, Judet: Satu Mare

Galerie Foto
Orar
Luni
08:00
-
18:00
Marti
08:00
-
18:00
Mircuri
08:00
-
18:00
Joi
08:00
-
18:00
Vineri
08:00
-
18:00
Sambata
Inchis
Duminica
Inchis

Despre

Spakk Group SRL este soluţia în elaborarea proiectelor de construcţii civile şi industriale. Echipa noastră acoperă toate domeniile de proiectare, încercând atingerea perfecţiunii în construcţii. Vă oferim servicii de arhitectură, inginerie, urbanism şi design interior.
În procesul de proiectare punem un accent deosebit pe dialogul constant cu beneficiarul oferind la cerere Proiect Management coordonând toate activităţile de la concept, proiectare, planificare, execuţie. Pe parcursul realizării lucrărilor considerăm absolut necesară supravegherea execuţiei în toate fazele punând accent pe soluţii tehnice şi detalii de execuţie exigente.


Spakk Group SRL este o echipă formată din specialişti cu pregătiri în diferite domenii a constucţiilor, astfel activiatea noastră acoperă o gamă largă de programe:
Proiecte rezidenţiale, comerciale şi industriale - proiectele de arhitectură se bazează pe ideile clienţilor noştri. Noi transformăm astfel visele dumneavoastră în proiecte concrete, ce urmează a fi executate, pentru a crea casa, hotelul, vila, locuinţa colectivă, clădirea pentru birouri, spaţiu comercial sau hala industrială perfectă. Confortul suprem al clădirilor este asigurat de proiectele de instalaţii de climatizare, ventilaţii şi tratare aer. La cererea clientului, pentru proiectele elaborate de firma noastră, avem posibilitatea eliberării certificatelor de performanţe energetice.


Proiecte de drumuri, platorme carosabile - considerăm că elaborarea proiectelor de drumuri, poduri, platforme pentru parcări sau platforme industriale carosabile sunt absolut necesare pentru a oferi servicii complete de proiectare.
Proiecte de echipare edilitare - reţelele de alimentarea cu apă şi canalizare, asigură confortul, igiena, protecţia împotriva incendiilor în şi înafara construcţiilor civile şi industriale. Proiectele de alimentare cu apă elaborate de noi încep de la captarea şi tratarea apelor şi se termină cu distribuţia apei potabile la consumatori. Evacuarea şi epurarea apelor menajere şi pluviale

Contacteaza Spakk Group
Nume și Prenume*
Email*
Telefon*
Mesaj *

Recenzii
-Nu exista recenzii adaugateÎNREGISTREAZĂ-TE sau INTRĂ ÎN CONT