Tehnomecanica Satu Mare - Adresa: Str. Parc Industrial Sud Nr. 4, Localitate: Satu Mare, Judet: Satu Mare

Galerie Foto
Orar
Luni
08:00
-
17:00
Marti
08:00
-
17:00
Mircuri
08:00
-
17:00
Joi
08:00
-
10:00
Vineri
08:00
-
17:00
Sambata
08:00
-
13:00
Duminica
Inchis

Despre

Societatea TEHNOMECANICA SRL. isi bazeaza existenta pe viziunea unui inginer cu o bogata experienta in domeniul prelucrailor mecanice si confectiilor metalice.

 

 


"Am gandit aceasta firma ca pe o afacere de familie impreuna cu cei doi fii ai mei, ambii ingineri specializati in tehnologia constructiilor de maini, dar si in stransa legatura cu angajatii nostri pe care ii consideram prieteni apropiati familiei noastre si care ne rasplatesc cu fidelitatea si profesionalismul lor.

 

 


Am considerat ca acesta este drumul de urmat si ne mandrim cu faptul ca am reusit sa construim o afacere trainica, la fel de solida ca legaturile de familie."

 


Ing. Varan Victor

 

 


Fondator si Administrator al SC TEHNOMECANICA SRL
Conceptul de afacere de familie sta la baza multor povesti de succes in lumea afacerilor. Pe aceasta reteta s-au dezvoltat firme de renume mondial ca FORD, BMW, PORSCHE si multe altele. Desigur, constienti de diferentele dintre relativ tanara noastra afacere si aceste nume grele in industria mondiala, nu putem decat sa speram ca si noi, peste generatii, sa ne bucuram de succesul pe care o afacere de familie il poate avea pe termen lung.

 

 


In prezent suprafata totala de productie in cele doua locatii pe care le detinem este de cca 1600 mp iar spatiile tehnice si administrative insumeaza cca 450 mp. Exista perspective bune de dezvoltare prin constructia de noi spatii de productie pe suprafata de teren de peste 20000 mp de care firma dispune.
Hala de productie este dotata cu pod rulant de ultima generatie produs de Kone Cranes cu o capacitate de ridicare de 6,3 Tone.
Firma este structurata pe doua ateliere:

 


Atelier de constructii si confectii metalice
Debitare, indoire, calandrare, stantare, gaurire, asamblare, sudura WIG/TIG, MIG/MAG
Atelier de prelucrari mecanice
Strunjire, frezare, rectificare rotunda si plana, gaurire si prelucrare in coordonate, filetare
Atelierele sunt conduse de specialisti cu multa experienta in domeniul lor de activitate

Contacteaza Tehnomecanica
Nume și Prenume*
Email*
Telefon*
Mesaj *

Recenzii
-Nu exista recenzii adaugateÎNREGISTREAZĂ-TE sau INTRĂ ÎN CONT