S.C. ICG MASOF BUSINESS S.R.L. - Adresa: Centru Nou bl. C25, Localitate: Satu Mare, Judet: Satu Mare

Galerie Foto
Orar
Luni
08:00
-
15:00
Marti
08:00
-
15:00
Mircuri
08:00
-
15:00
Joi
08:00
-
15:00
Vineri
08:00
-
15:00
Sambata
Inchis
Duminica
Inchis

Despre

Dacă vrei să înființezi o firmă într-un timp record și fără bătăi de cap, în mod clar trebuie să apelezi la MA’SOF. Firma sătmăreană MA’SOF iţi garantează cel mai rapid şi eficient serviciu de înfiinţare societăţi comerciale! În plus beneficiezi și de consultanță GRATUITĂ!

Conceptul MA’SOF Business s-a născut din dorința de a crea o nouă imagine în mediul afacerilor, o imagine transparentă, obiectivă și optimistă, prin diversitatea serviciilor prestate după principii bine definite.

Afacerea vine în întâmpinarea oamenilor de afaceri și ale întreprinderilor de toate mărimile și oferă un sprijin considerabil antreprenorilor din toate sferele de activitate în rezolvarea problemelor cu cel mai mic consum financiar și de timp.

Servicii economice diversificate

Pornind de la primii pași în inițializarea unei afaceri, înființarea societății, autorizarea funcționării și a punctelor de lucru, și continuând cu servicii în domeniul resurselor umane, obținere formulare A1 pentru detașarea muncitorilor în străinătate, declarații INTRASTAT, servicii SSM și PSI, până la servicii oferite de colaboratorii din sfera contabilității (contabil autorizat membru CECCAR), asigurărilor, traducerilor autorizate, autorizațiilor de mediu ori web-design, toate sunt complementare și indispensabile.

Scopul MA’SOF este acela de a soluționa cât mai multe probleme ale oamenilor de afaceri astfel că echipa are capacitatea de a se modela după fiecare client în parte prin serviciile personalizate pe care le oferă în funcție de nevoile clientului.

Firma pune un accent deosebit pe reprezentarea completă a partenerilor, în plus serviciile sunt îndreptate permanent și exclusiv spre îmbunătățirea și perfecționarea activității clientului tratând fiecare acțiune în parte cu tehnicitate și responsabilitate.

Alte beneficii:

Servicii rapide şi eficiente!

O singură întâlnire şi în cel mai scurt timp de la depunerea actelor de constituire ai firma ta! MA’SOF oferă  un pachet COMPLET de consultanţă, pregătirea şi redactarea actelor de constituire, depunerea capitalului social în numele tău, realizarea ştampilei.

Modificări societăţi comerciale

Fie că este vorba de modificarea actului constitutiv, a denumirii sau obiectului de activitate, a administratorilor, a sediului social sau înfiinţarea unui nou punct de lucru pănă la majorarea / diminuarea capitalului social. Firma Redactează, depune şi ridică pentru tine de la Registrul Comerţului toate documentele necesare.

Contacteaza MASOF Business
Nume și Prenume*
Email*
Telefon*
Mesaj *

Recenzii
Suntem foarte multumiti de serviciile dumneavoastra! Succes in continuare!
Sunt foarte multumit de serviciile lor! Mi-am infiintat un SRL la ei intr-un timp foarte scurt, fara batai de cap cu birocratia, hartiile, taxele, etc. Recomand!ÎNREGISTREAZĂ-TE sau INTRĂ ÎN CONT