Pearl Beauty Center - Adresa: Str. Avram Iancu Nr. 58, Satu Mare, Romania, Localitate: Satu Mare, Judet: Satu Mare

Galerie Foto
Orar
Luni
09:00
-
18:00
Marti
09:00
-
18:00
Mircuri
09:00
-
18:00
Joi
09:00
-
18:00
Vineri
09:00
-
18:00
Sambata
09:00
-
15:00
Duminica
Inchis

Despre
Te putem ajuta să scapi de : centimetri în plus, părul nedorit, acnee, celulită, riduri, piele lăsată etc. Trebuie doar să ne vizitezi și să soliciți revista cu oferta noastră.
 
Deși există o concurență acerbă în fiecare domeniu, sunt puțini cei care înțeleg nevoile tale, bănuim că ai simțit asta de mai multe ori, nu? Când singurul scop este să faci profit, este foarte greu să asiguri calitate, investițiile sunt făcute în general cu multe rețineri.
 
La Pearl Beauty Center punem accent pe calitate și pe satisfacția clienților. Investiția în cele mai performante aparate din țară a fost o măsură de bun simț pentru a ne asigura că vei beneficia de cele mai bune tratamente disponibile pentru saloanele de înfrumusețare din România. Raportul calitate/preț este unul optim care reușește să satisfacă clientul dar și să asigure sustenabilitatea afacerii.

Iată câteva din aparatele disponibile:

Eximia HR77 Platinum pentru remodelare corporală - la congresul Internațional de Medicină Anti-Îmbătrânire a câștigat premiul pentru "Cel mai bun echipament de slăbit în 2017". Este ideal pentru a scădea în centimetri și a scăpa de celulită.
 
eLase cu Motif de la Syneron Candela pentru epilare definitivă cu laser, singurul din țară și cel mai performant din oferta BeautyOne. Syneron Candela este lider în estetică și aparatură medicală laser având propria sa tehnologie performantă.
 
Aparatul de epilare definitivă eLase produs de Syneron Candela este cel mai performant aparat de epilare cu laser din oferta BeautyOne. Salonul Pearl Beauty Center din Satu Mare deține singurul aparat existent în acest moment la noi în țară.
 
 
Salonul a achizionat și alte aparate de ultimă generație, cum ar fi Eximia HR 77 Platinum pentru remodelare corporală sau FaceLift PRO pentru lifting facial. Mă bucur să văd că sătmarenii vor beneficia de cele mai noi tehnologii disponibile pentru saloanele de înfrumusețare.” Sebastian Oprean, reprezentant BeautyOne, Oxygenera și Messo.Pen pentru tratamente faciale. Acestea pot folosi fiole de la institutul BCN pentru rezultate mai bune. Poți scăpa de riduri, acnee, piele lăsată etc.
 
FaceLift PRO pentru lifting facial, ideal pentru persoanele care au tenul îmbătrânit. Unii clienți au spus că s-au văzut mai tineri cu 10 ani, și asta doar cu un singur tratament.
 
Descoperă și alte aparate și tehnologii direct la salonul nostru de pe Avram Iancu Nr. 58 cu intrare de pe Andrei Mureșan.

Contacteaza Pearl Beauty Center
Categorie
Frumusete - Ingrijire
Județ
Satu Mare
Localitate
Satu Mare
Adresa
Str. Avram Iancu Nr. 58, Satu Mare, Romania
Nume și Prenume*
Email*
Telefon*
Mesaj *

Recenzii
-Nu exista recenzii adaugateÎNREGISTREAZĂ-TE sau INTRĂ ÎN CONT