Cofetaria Daniel - Adresa: Str.Mihai Viteazul Nr. 5, Localitate: Satu Mare, Judet: Satu Mare

Galerie Foto
Orar
Luni
08:00
-
19:00
Marti
10:00
-
19:00
Mircuri
08:00
-
19:00
Joi
08:00
-
19:00
Vineri
08:00
-
19:00
Sambata
09:00
-
15:00
Duminica
Inchis

Despre

Fabrica de paine "Daniel" isi are sediul in Satu Mare, centru istoric, cultural si economic situat la hotarul de Nord-Vest al tarii, la granita cu Ungaria.
Activitatea a inceput in anul 1992 cu brutaria si o moara. Ca urmare a dezvoltarii continue si a cresterii cererii pentru diversitate si calitate pe piata de panificatie, am facut o serie de investitii, atat in infrastructura cat si in tehnologie, astfel incat in prezent putem face fata unei cereri in crestere, la cele mai inalte standarde de calitate.

 


In 2006 inauguram noua fabrica ce se intinde pe o suprafata de peste 1500 mp., utilata cu cea mai noua tehnologie import Germania si Italia marindu-ne astfel capacitatea de productie. Noul spatiu al fabricii ofera posibilitatea cresterii dimensiunii productiei, atat cantitativ cat si calitativ, dar si in ceea ce priveste diversitatea acesteia.

 


Din punct de vedere al capitalului uman, am inceput in 1992 cu un numar de 5 angajati. In prezent numarul acestora depaseste 200 de angajati calificati la cele mai inalte standarde, cu misiunea de a satisface prin rezultatul muncii lor, consumatorii de produse de panificatie, patiserie si cofetarie. Pe parcursul dezvoltarii noastre am creat in cadrul relatiilor de munca, standarde comportamentale ce desavarsesc identitatea companiei atat in relatia cu furnizorii si partenerii nostri cat si in relatia cu consumatorii.
Astazi suntem considerati unul dintre liderii pietei de panificatie din nord-vestul Romaniei ceea ce ne determina sa atacam permanent noi orizonturi printr-o politica a investitiilor in tehnologie si oameni bine pregatiti care sa faciliteze dezvoltarea.

Contacteaza Cofetaria Daniel
Nume și Prenume*
Email*
Telefon*
Mesaj *

Recenzii
-Nu exista recenzii adaugateÎNREGISTREAZĂ-TE sau INTRĂ ÎN CONT