Gelateria Bianco Milano - Adresa: Piata Libertatii Nr. 6, Localitate: Satu Mare, Judet: Satu Mare

Galerie Foto
Orar
Luni
09:00
-
00:00
Marti
09:00
-
00:00
Mircuri
09:00
-
00:00
Joi
09:00
-
00:00
Vineri
09:00
-
01:00
Sambata
09:00
-
01:00
Duminica
10:00
-
00:00

Despre

Gelateria ”Bianco Milano” prezintă atmosfera autentic italiană împreună cu un desert delicios. Ingredientele includ: un gelatier italian care combină aromele și gusturile așa cum doar un specialist ar putea să o facă, un laborator la vedere pentru a arăta care este procesul de fabricație, o listă de ingrediente din întreaga lume pentru o originalitate incontestabilă a produsului și un banc de gelato ce păstrează textura și delicatețea specifică acestui desert.

 

”Bianco Milano” este echilibrul perfect dintre gustul dulce-acrișor al copilăriei și aromele sofisticate ale maturității. Este, deopotrivă, complicele clipelor de răsfăț și aducătorul de bucurii care reușește să transforme momente obișnuite, în amintiri de neprețuit.De altfel, ”Bianco Milano” este bucuria momentelor petrecute alături de cei dragi. Pasiunea și grija pentru gusturi și texturi desăvârșite, evadarea din cotidian – locul în care tot ce trebuie să faci este să te lași purtat într-un răsfăț al simțurilor.

 

Gelateria ”Bianco Milano” o găsiți deocamdată doar în Satu Mare însă promite să ducă mai departe povestea dincolo de granițele României.

Contacteaza Gelateria Bianco Milano
Nume și Prenume*
Email*
Telefon*
Mesaj *

Recenzii
-Nu exista recenzii adaugateÎNREGISTREAZĂ-TE sau INTRĂ ÎN CONT