Léon Gourmet - Adresa: str. Piata Libertatii Nr.7, Localitate: Satu Mare, Judet: Satu Mare

Galerie Foto
Orar
Luni
07:00
-
23:30
Marti
07:00
-
23:30
Mircuri
07:00
-
23:30
Joi
07:00
-
23:30
Vineri
07:00
-
23:30
Sambata
09:00
-
23:30
Duminica
12:00
-
23:30

Despre

Am creat patiseria Léon Gourmet Bakery pentru cei care apreciază gusturile fine. Pentru cei care ştiu să se bucure de viaţă. Pentru cei ca tine. Sub denumirea de Léon plămădim specialităţi de patiserie, simigerie şi brutărie după reţete clasice bine păstrate, folosind doar cele mai bune ingrediente.

 

Léon Gourmet Bakery este o societate de talie internațională, în sectorul productiv al industriei de patiserie,simigerie si panificatie cu o retea de patiserii premium in continua extindere. Folosim cele mai bune reţete şi ingrediente de cea mai bună calitate pentru a putea livra produse de patiserie si simigerie mai bune, mai gustoase şi mai autentice decât ale concurenţei. Tindem către excelenţă deoarece numai aşa putem satisface pretenţiile unui consumator cu gusturi educate, ale unui connoisseur.

 

Împreună cu colegii si partenerii de franciza, lucrăm intens pentru a pune la dispoziția consumatorilor produse de patiserie de cea mai bună calitate, iar in colaborare cu maestrii nostrii patiseri dezvoltam in permanenta retete noi de produse pe care le introducem in portofoliu

Contacteaza Léon Gourmet
Nume și Prenume*
Email*
Telefon*
Mesaj *

Recenzii
-Nu exista recenzii adaugateÎNREGISTREAZĂ-TE sau INTRĂ ÎN CONT