Restaurant Miorita - Satu Mare - Adresa: str. Mihai Viteazu Nr. 5, Localitate: Satu Mare, Judet: Satu Mare

Galerie Foto
Orar
Luni
11:00
-
23:00
Marti
11:00
-
23:00
Mircuri
11:00
-
23:00
Joi
11:00
-
23:00
Vineri
11:00
-
23:00
Sambata
11:00
-
23:00
Duminica
11:00
-
23:00

Despre

RESTAURANTUL MIORIȚA

Restaurantul Miorița, într-o atmosferă elegantă de o complexitate surprinzătoare, își propune să se adreseze tuturor împătimiților artei culinare, aflați în căutarea gustului desăvârșit, printr-o gamă largă de preparate rafinate din bucătăria românească și internațională. Restaurantul Miorița marchează un loc istoric, situat în centrul vechi al orașului Satu Mare. Clădirea datează din anul 1820, din anul 1959 devenind restaurantul etalon culinar al orașului.

 

Restaurant a la carte
Meniul diversificat și plin de savoare împreună cu ambientul elegant, luminos și cald în același timp, fac din Restaurantul Miorița locul perfect, fie pentru un prânz de afaceri sau o cină romantică. Dispunând de un salon modern cu o capacitate de 180 locuri, unul intim de 50 locuri, 2 baruri și o terasă de 200 locuri, în restaurantul Miorița se pot organiza nunți, botezuri, aniversări, evenimente de business, etc. Satisfacerea dorinţelor clienţilor împreună cu creativitatea noastră sunt reţeta perfectă pentru un eveniment de succes.


Organizare Evenimente
Un eveniment spectaculos, are la bază o echipă spectaculoasă - cu viziune, profesionalism și pasiune. Fie că plănuiești o conferință de afaceri, o recepție sau nunta mult visată, echipa restaurantului Miorița se ocupă de cele mai mici detalii, pentru ca evenimentul tău să se desfășoare la cele mai înalte standarde. Cele două saloane de petrecere din incinta restaurantului Miorița sunt soluția perfectă pentru orice tip de eveniment, indiferent că este vorba de unul privat (nuntă, botez, zi de naștere) sau unul corporate.

 

Catering şi meniul zilei
Restaurantul Miorița excelează în domeniul catering-ului de evenimente. Preparatele delicioase pregătite din cele mai bune şi proaspete ingrediente de la producători locali, prezentarea lor deosebită, precum şi amabilitatea şi profesionalismul personalului au adus de-a lungul timpului un excelent renume restaurantului Miorița. Vă asistăm în organizarea de evenimente precum: conferinţe, seminarii, training-uri, întâlniri de afaceri, mese de protocol, petreceri tematice, lansări de firmă sau de produs, banchete, simpozioane, bufete suedeze, “welcome coffee”, “coffee break” etc.

Contacteaza Restaurant Miorita- Satu Mare
Nume și Prenume*
Email*
Telefon*
Mesaj *

Recenzii
-Nu exista recenzii adaugateÎNREGISTREAZĂ-TE sau INTRĂ ÎN CONT