Express Smile - Adresa: Str. George Calinescu Nr. 47, Localitate: Satu Mare, Judet: Satu Mare

Galerie Foto
Orar
Luni
09:00
-
17:00
Marti
09:00
-
17:00
Mircuri
09:00
-
17:00
Joi
09:00
-
17:00
Vineri
09:00
-
17:00
Sambata
09:00
-
13:00
Duminica
Inchis

Despre

Express Smile S.R.L.. Firma Express Smile S.R.L. a fost infiintata in Romania relativ recent, in anul 2012. De atunci am deservit comunitatea stomatologica cu o gama larga de produse dentare de calitate de la consumabile pana la echipamente moderne pentru clinici. Va oferim un serviciu prietenos si preturi competitive.

 

 

Incercam sa va punem la dispozitie o gama cat mai variata de produse atat ca marci cat si ca pret si pentru asta suntem in cautare permanenta de colaboratori atat in tara cat si in strainatate. Momentan, nu toate gamele de produse disponibile sunt afisate pe site, dar zi de zi adaugam produse si cataloage noi asa ca nu ezitati sa reveniti cat mai curand.

 

 

 

Va invitam sa aruncati o privire la cataloagele noastre si la gama de produse stomatologice pe care o oferim online deocamdata. Daca doriti sa faceti o comanda sau pur si simplu aveti o intrebare sau o nelamurire, va rugam sa vizitati pagina de COMANDA ONLINE sau CONTACT si trimiteti un mesaj staff-ului nostru prietenos si experimentat.

Contacteaza Express Smile
Nume și Prenume*
Email*
Telefon*
Mesaj *

Recenzii
-Nu exista recenzii adaugateÎNREGISTREAZĂ-TE sau INTRĂ ÎN CONT