La Salina - Adresa: Str. C. A. Rosetti Nr. 17, Localitate: Satu Mare, Judet: Satu Mare

Galerie Foto
Orar
Luni
14:00
-
21:00
Marti
14:00
-
21:00
Mircuri
14:00
-
21:00
Joi
14:00
-
21:00
Vineri
14:00
-
21:00
Sambata
10:00
-
15:00
Duminica
Inchis

Despre

Amenajarea salinei respectă cele mai inovative principii de construcţie folosite în Europa şi America de Nord. Datorită ambientului deosebit, culorilor şi muzicii atent alese, cele 45 de minute de tratament devin un moment de relaxare şi evadare din cotidian.
Datorită generatorului de aerosoli salini instalat, concentraţia de sare din încăpere rămâne constantă pe durata întregii şedinţe. Concentraţia constantă de sare este elementul cel mai important pentru ca efectele terapeutice ale haloterapiei să fie notabile, iar simptomatologia clienţilor noştri să fie net îmbunătăţită.

 

 


Capacitatea maximă a salinei este de 8 fotolii adulţi şi 3 fotolii copii, aceasta neputând fi depăşită deoarece fiecare şedinţă de haloterapie va necesita o programare prealabilă. Microclimatul salinei este atent controlat prin intermediul aparaturii performante, fiind necesară menţinerea unor valori constante pentru temperatură şi umiditate.

 

 

 


Temperatura are valori cuprinse între 20 şi 24°C pentru a asigura confortul termic al clienţilor noştrii, fără a exista diferenţe considerabile faţă de temperatura exterioară. Conform ultimelor studii de specialitate, umiditatea trebuie să se încadreze înte 40 şi 55% pentru a obţine cele mai bune rezultate terapeutice. În înteriorul salinei se poate intra cu încălţăminte obişnuită, fiind nevoie doar de acoperirea lor cu protecţia de unică folosinţă pusă la dispoziţie de personalul salinei.
Vă asteptăm cu drag!

Contacteaza La Salina
Nume și Prenume*
Email*
Telefon*
Mesaj *

Recenzii
-Nu exista recenzii adaugateÎNREGISTREAZĂ-TE sau INTRĂ ÎN CONT