S.C. Synevo Romania S.R.L. - Adresa: Str. Prahovei, Nr. 22, Localitate: Satu Mare, Judet: Satu Mare

Galerie Foto
Orar
Luni
07:00
-
18:00
Marti
07:00
-
18:00
Mircuri
07:00
-
18:00
Joi
07:00
-
18:00
Vineri
07:00
-
18:00
Sambata
08:00
-
12:00
Duminica
Inchis

Despre

Synevo este liderul în diagnostic de laborator în România și oferă peste 2.000 de tipuri de analize uzuale și avansate, în toate domeniile de diagnostic clinic de laborator. Synevo România administrează o rețea națională de 15 laboratoare și 75 de centre de recoltare a probelor biologice și realizează peste 13 milioane de teste pe an.

 

Înființat în 1995 ca urmare a creșterii cererii pentru servicii de îngrijire medicală de înaltă calitate în Polonia, Medicover s-a extins ulterior și în alte țări, unde răspunde aceluiași tip de nevoi. În prezent, cele mai importante piețe pentru Medicover sunt cele din Polonia, Germania, România și Ucraina. Medicover furnizează o gamă largă de servicii de îngrijire medicală prin intermediul unei rețele extinse de clinici ambulatorii, spitale, unități de îngrijire de specialitate și laboratoare, din cadrul a două divizii – Servicii de Diagnostic și Servicii Medicale.

 

Divizia de Servicii de Diagnostic – rețea de servicii clinice de laborator de scară internațională și experiență locală, care oferă soluții clinice complete, cu un important patrimoniu de inovație. Prin rețeaua de 91 de laboratoare și 454 de puncte de recoltare a sângelui standardizate și de înaltă calitate din opt țări, divizia Servicii de Diagnostic furnizează peste 3.000 de tipuri de servicii, de la analize de sânge uzuale până la diagnostice avansate, și realizează peste 115 milioane de teste anual.

 

Divizia de Servicii Medicale – furnizor de îngrijire medicală integrată predominant finanțată de angajatori, care oferă planuri de beneficii ce variază de la asistența medicală primară la cea specializată și la asistență medicală în spitale.

 

Cu un număr de peste 12,4 milioane de teste efectuate în 2016, Synevo România este cel mai mare prestator integrat de servicii medicale de laborator. Zilnic, aproximativ 9000 pacienţi se adresează centrelor noastre din Bucureşti şi din ţară.

 

VIZIUNEA Synevo România

 

În preocuparea permanentă pentru excelenţă în servicii, Synevo şi-a aliniat eforturile pentru a urma trendul „laborator centrat pe client”, stabilind ca scop al eforturilor sale acela de a deveni sursa de informaţie ştiinţifică de calitate, care ajută medicul trimiţător în alegerea celui mai bun partener în stabilirea diagnosticului.

 

Ghidul serviciilor Synevo este un produs unic în piaţă, destinat partenerilor noştri medici (de familie, generalişti, specialişti) cu scopul de a oferi o orientare în selectarea celor mai potrivite investigaţii de laborator în concordanţă cu datele clinice, patologia şi simptomatologia pacientului şi care să faciliteze interpretarea corectă a rezultatelor obţinute. În acest Ghid, pentru fiecare test au fost precizate informaţii legate de utilitate şi indicaţii legate de pregătirea pacientului în vederea recoltării, tipul de probă şi sistemul de recoltare, stabilitatea probei, metoda de lucru şi valorile de referinţă specifice laboratoarelor Synevo, date legate de interpretarea rezultatelor, limite şi interferenţe.

 

Începând cu anul 1997, compania organizează anual, în luna noiembrie, un simpozion ştiinţific cu participare internaţională de prestigiu.

 

Prin tot ceea ce face, Synevo îşi asumă cuvintele care în acelaşi timp au constituit şi o promisiune care trebuie îndeplinită în fiecare zi: „Adaugă valoare diagnosticului”.

 

VALORILE Synevo România

 

Valorile Synevo, enunţate de către Senior Managementul companiei în anul 2007, definesc modul de operare în piaţă atât la nivel de servicii, cât şi ca manieră de a conduce afacerea: Pasiunea pentru calitate („Căutăm în permanenţă excelenţa în tot ceea ce facem!”), Asumarea responsabilităţii („Acordăm oamenilor noştri spaţiul şi sprijinul de care au nevoie pentru a lua cele mai potrivite decizii pentru toţi cei interesaţi – clienţi, personal, colaboratori, furnizori, comunitate, investitori”), Spirit antreprenorial („Recunoaştem şi recompensăm pe acei oameni care folosesc resursele existente într-un mod eficient pentru a obţine beneficii maxime”), Integritate („Suntem sinceri şi oneşti şi ne respectăm întotdeauna promisiunile făcute”) şi Munca în echipă („Ne coordonăm/ne sincronizăm talentele, valorificăm diversitatea şi împărţim recunoşterea pentru succesul nostru”).

Contacteaza Laborator Synevo
Categorie
Sanatate
Județ
Satu Mare
Localitate
Satu Mare
Adresa
Str. Prahovei, Nr. 22
Nume și Prenume*
Email*
Telefon*
Mesaj *

Recenzii
-Nu exista recenzii adaugateÎNREGISTREAZĂ-TE sau INTRĂ ÎN CONT