Medserv - Adresa: Str. Ravensburg Nr. 7, Localitate: Satu Mare, Judet: Satu Mare

Galerie Foto
Orar
Luni
07:30
-
16:30
Marti
07:30
-
16:30
Mircuri
07:30
-
16:30
Joi
07:30
-
16:30
Vineri
07:30
-
16:30
Sambata
Inchis
Duminica
Inchis

Despre


MEDSERV ofera servicii medicale atat pacientilor persoane fizice, cat si companiilor, servicii adaptate permanent nevoilor si posibilitatilor clientilor nostri, constanta principala ramanand calitatea actului medical.

Laboratorul MEDSERV este amenajat si configurat conform celor mai recente reglementari din domeniu si dispune de o dotare tehnica de exceptie.

Laboratorul MEDSERV reprezinta un sistem integrat pentru efectuarea unei palete largi de investigatii de laborator cu cea mai mare rapiditate si în conditii de înalt profesionalism si acuratete, pentru a satisface exigentele medicilor colaboratori precum si solicitarile de analize cu plata din punctul de recoltare aflat în incinta laboratorului.

Aici se efectueaza analize de laborator uzuale de screening, precum si analize speciale pentru specialitatile chirurgicale, de medicina interna, reumatologie si obstetrica-ginecologie. Recoltarea probelor biologice pot fi efectuate atat la punctul de recoltare propriu, cat si la domiciliul clientului, la locul de munca sau la sediul firmei acestuia.

Contacteaza Medserv
Nume și Prenume*
Email*
Telefon*
Mesaj *

Recenzii
-Nu exista recenzii adaugateÎNREGISTREAZĂ-TE sau INTRĂ ÎN CONT