Naturalis - Adresa: Str. Nicolae Golescu Nr. 43, Localitate: Satu Mare, Judet: Satu Mare

Galerie Foto
Orar
Luni
09:00
-
21:00
Marti
09:00
-
21:00
Mircuri
09:00
-
21:00
Joi
09:00
-
21:00
Vineri
09:00
-
21:00
Sambata
09:00
-
21:00
Duminica
09:00
-
21:00

Despre

Naturalis nu este doar un site, ci este in primul rand un lant de magazine naturiste cu activitate in mai multe resedinte de judet: Baia Mare (doua magazine: Vivo Mall si Billa), Satu Mare (Shopping Plaza), Cluj Napoca (in centrul comercial Winmarkt - Big Manastur), Alba Iulia (Alba Mall) si Arad (Atrium Mall).

 In ultima vreme ne-am axat foarte mult pe cosmetice naturale/bio si uleiuri vegetale/cosmetice. Înafara de lucrurile clasice pe care le puteti gasi in orice magazin naturist (vitamine, minerale, medicamente pentru diferite afectiuni ale stomacului, ficatului, inimii, circulatie deficitara, tensiune, rinichi, diabet, etc.) pe care le puteti gasi din plin atat in magazinele noastre fizice cat si pe siteul nostru, am adus gamele de top care se adreseaza unui public exclusivist.

 

 De asemenea avem alimente, fructe deshidratate si caramelizate, nuci si seminte de toate felurile (migdale, nuci braziliene, nuci de Macadamia, seminte de chia, de pin, anason, fenicul etc.) batoane nutritive si pentru slabit, faina de toate felurile, condimente rare, uleiuri presate la rece, uleiuri esentiale, lotiuni si tincturi.
Avem si ceaiuri pentru ca nu ne putem lipsi de ele intr-un magazin naturist, asa ca am adus si brandurile romanesti Fares, Dacia Plant, Larix dar mai ales branduri ECO si BIO ca si Sonnentor si Basilur.

 Pe langa toate acestea mai avem vopsele de par pe baza de henna sau de lipozomi vegetali, fara amoniac, si cateva game de parfumuri.

Foarte bun rulaj au si detergentii vegetali, produsele de igiena pentru copii si gama de alimente bio pentru acestia. Din ce in ce mai multe femei insarcinate apeleaza la gama de produse pentru perioada sarcinii: creme, lotiuni, uleiuri dar si produsele pentru igiena intima.

Tot odata am adus si seturi cadou ca sa oferim o alternativa la cadourile clasice. In aceeasi idee se incadreaza si lampile de sare care sunt atat pentru decor, cat si pentru purificarea aerului si absorbirea umiditatii.

 

 

Va invitam sa descoperiti lumea Naturalis! :-)

Contacteaza Naturalis
Nume și Prenume*
Email*
Telefon*
Mesaj *

Recenzii
-Nu exista recenzii adaugateÎNREGISTREAZĂ-TE sau INTRĂ ÎN CONT