Optivog - Adresa: Bul. Ion C. Bratianu Nr. 2, Localitate: Satu Mare, Judet: Satu Mare

Galerie Foto
Orar
Luni
09:00
-
18:00
Marti
09:00
-
18:00
Mircuri
09:00
-
18:00
Joi
09:00
-
18:00
Vineri
09:00
-
18:00
Sambata
09:00
-
17:00
Duminica
Inchis

Despre

Suntem tineri și iubim ceea ce facem. Încă de la început prioritatea noastră a fost sănătatea ochilor clienților noștri. Încercăm mereu să evoluam de aceea suntem la curent cu cele mai noi inovații în materie de lentile și cele mai noi trenduri cu privire la rame pentru ochelari de vedere și ochelari de soare. Ne construim relațiile cu clienții noștri bazate pe încredere,respect și calitate și dorim ca vizita în opticile noastre să fie mereu o experiență plăcută.

 

 

Răspundem cu bucurie la orice intrebare și suntem flexibili și creativi în ceea ce privește noii tăi ochelari. Spunem rar "nu se poate" dar atunci când o facem iți propunem cea mai bună soluție pentru tine.

 

 

Lucrăm cu cei mai mari producatori de lentile pentru ochelari printre care Essilor, Nikon, Omega Optix, Hoya, Zeiss și Rodenstock și cele mai cunoscute brand-uri de rame de ochelari de vedere și ochelari de soare cum ar fi Moschino, Max & Co, MOSCOT, Max Mara, Calvin Klein, Furla, Etnia Barcelona, Converse, United Colors of Benetton, Silhouette, Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Pepe Jeans, Valentino, Liu Jo, Guess, RETROSUPERFUTURE®, Ic! Berlin, Stella McCartney, Bottega Veneta și multe altele.

 

 

Știm că timpul e important pentru tine de aceea avem un stoc mare de lentile ca tu să poți pleca cu ochelarii în 15 minute.

 

 

Nu avem costuri pentru reparații și nici pentru reglarea ochelarilor, indiferent dacă aceștia sunt executați în optica noastră sau nu. Ne bucurăm când putem să te ajutăm.

 

 

Tot ce facem, facem cu pasiune. Mulțumim tuturor celor care ne susțin.

Contacteaza Optivog
Nume și Prenume*
Email*
Telefon*
Mesaj *

Recenzii
-Nu exista recenzii adaugateÎNREGISTREAZĂ-TE sau INTRĂ ÎN CONT