Romsound Satu Mare - Adresa: Str.Barbu Stefanescu De La Vrancea Nr. 9, Localitate: Satu Mare, Judet: Satu Mare

Galerie Foto
Orar
Luni
08:00
-
16:00
Marti
08:00
-
16:00
Mircuri
08:00
-
16:00
Joi
08:00
-
16:00
Vineri
08:00
-
16:00
Sambata
Inchis
Duminica
Inchis

Despre

Compania Romsound a luat fiinta in luna august a anului 2001, avand la baza un capital mixt romano-maghiaro-danez. In acest moment ne desfasuram activitatea pe intreg cuprinsul tarii, respectiv in 27 de puncte de lucru ce activeaza in cele mai mari si reprezentative orase. 
Domeniul de activitate al firmei Romsound este unul specific si distinct, respectiv protezarea auditiva si promovarea protezelor auditive de ultima generatie.

 


Ne bazam pe un parteneriat extern foarte solid ce implica nume de top mondial si profesionisti de elita. In acest sens mentionam compania Oticon din Danemarca, tara cu cea mai veche si puternica traditie din acest domeniu (cel mai vechi producator de proteze auditive din lume, fiind infiintata in 1904) si, totodata, suntem reprezentanta oficiala a firmei Maico in Romania, societate cu renume mondial in aparatura medicala cu profil audiologic.

 


Ne adresam, prin serviciile oferite (audiometrie, consiliere pentru probleme de auz, protezare auditiva, service in garantie si post garantie pentru produsele oferite etc.), tuturor persoanelor care au dificultati de auz, atat celor cu posibilitati financiare limitate, cat si persoanelor active, a caror pretentii si expectante pot fi complexe. Produsele promovate de firma sunt destinate in egala masura varstnicilor, tinerilor si copiilor. Cu alte cuvinte portofoliul de instrumente este unul foarte generos si flexibil.

 


Toate aceste atribute fac din compania Romsound un nume important si totodata un partener sigur si de viitor pentru toti cei ce sunt interesati de audiologie si protezare auditiva.

Contacteaza Romsound Satu Mare
Nume și Prenume*
Email*
Telefon*
Mesaj *

Recenzii
-Nu exista recenzii adaugateÎNREGISTREAZĂ-TE sau INTRĂ ÎN CONT