XBody Satu Mare - Adresa: Str. Brancoveanu nr. 18, Localitate: Satu Mare, Judet: Satu Mare

Galerie Foto
Orar
Luni
09:00
-
15:00
Marti
09:00
-
15:00
Mircuri
09:00
-
15:00
Joi
09:00
-
15:00
Vineri
09:00
-
15:00
Sambata
Inchis
Duminica
Inchis

Despre

Cunoaşteţi cu siguranţă aparatele clasice de electrostimulare cu pad-uri umezite aplicate pe corp.

 

Acum, acest tip de aparat s-a transformat într-un costum tip SF cu pad-urile la purtător, fiind soluţia eficientă pentru tonifiere, pierdere în greutate, dureri de spate, dar şi prevenirea afecţiunilor cardiace.

 

Şi, dacă tot suntem la început de 2015, am zis să încep anul în forţă. Cu sport!

 

Ce este XBody

Tehnologia EMS a fost folosită mai întâi în spitale pentru recuperarea pacienţilor cu paralizii totale sau parţiale, a celor aflaţi în comă sau a celor operaţi pe coloană (hernii de disc).

 

Cristiana Cristescu, fondatoarea studioului Fit&Go mi-a spus că şi Michael Schumacher se recuperează cu o astfel de tehnologie).

 

Mai târziu, tehnologia a fost folosită pentru antrenarea sportivilor de performanţă (Ronaldo sau jucătorii de la Bayern München).

 

Studiile arată că dacă foloseşti XBody slăbeşti şi îţi tonifici corpul de cinci ori mai repede decât la sală. În 20 de minute, pierzi minimum 500 Kcal, iar muşchii tăi continuă să ardă calorii încă 24-48 de ore de antrenament.

 

În ce constă terapia XBody şi care sunt beneficiile

Mai întâi faci cunoştinţă cu antrenorul (pe mine m-au asistat şi Cristina Hanga şi Cristian Coroi), apoi îmbraci un costum din bumbac, ca la final să pui echipamentul ce conţine pad-uri ce “ascund” electrozi. Eşti conectată printr-un cablu la aparat, ţi se setează nivelul intensităţii electrice şi… începi să simţi furnicături plăcute unde sunt poziţionaţi electrozii: pe piept, abdomen, fese, zona lombară, spate şi braţe.

 

Apoi, începi exerciţiile de tip cardio combinate cu cele de izometrie. Şi să nu crezi că mi-a fost uşor. Mai ales că eu am ocolit sportul din cauza durerilor de spate. Însă, atât Cristina, cât şi Cristian, m-au asigurat nu numai că nu voi avea probleme cu spatele, ci că mă voi simţi mult mai bine. Ceea ce s-a şi întâmplat.

 

Am reuşit, din punctul meu de vedere, imposibilul: am lucrat muşchii spatelui fără să solicit articulaţiile şi scheletul zonei lombare. Şi, la final, aveam o stare de bine şi o energie debordantă!

Contacteaza XBody Satu Mare
Nume și Prenume*
Email*
Telefon*
Mesaj *

Recenzii
-Nu exista recenzii adaugateÎNREGISTREAZĂ-TE sau INTRĂ ÎN CONT