Astefin Solutions - Adresa: Str. Ceahlaului Nr. 5, Localitate: Satu Mare, Judet: Satu Mare

Galerie Foto
Orar
Luni
08:00
-
16:00
Marti
08:00
-
16:00
Mircuri
08:00
-
16:00
Joi
08:00
-
16:00
Vineri
08:00
-
16:00
Sambata
Inchis
Duminica
Inchis

Despre

Suntem o companie de consultanță în domeniu financiar , software  și de contabilitate care sprijină clienții săi  să ia decizii pe baza unor  informații corecte și să cunoască toate riscurile asociate unei afaceri . Echipa noastră este reprezentată de profesioniști dedicați meseriei pe care o practică , cu pregătire și experiență în diverse domenii :  finanțe , contabilitate , bănci , management si consultanță în implementarea ERP (sistem de planificare a resurselor întreprinderii) .

Indiferent de nivelul afacerii pe care o dețineți, fie că sunteți o companie de proporții sau o companie de dimensiuni mici colaborarea cu experții firmei noastre se va fructifica într-o serie de avantaje atăt de ordin economic, căt și financiar si managerial.

 

 

 

Cu ajutorul soluției potrivite resursele companiei dumneavoastră pot fi folosite pentru creșterea semnificativă a profitabilității și performanței . Oferim  întotdeauna clienților noștri  cele mai bune soluții la serviciile solicitate , dănd dovadă de  seriozitate, profesionalism  si confidențialitate  .

 

 

 

Obiectivul nostru este de a oferi consultanță și soluții practice cu un rol relevant în mecanismul de funcționare al firmei în scopul maximizării performanțelor acesteia.

Contacteaza Astefin Solutions
Nume și Prenume*
Email*
Telefon*
Mesaj *

Recenzii
-Nu exista recenzii adaugateÎNREGISTREAZĂ-TE sau INTRĂ ÎN CONT