Contex Buisness Satu Mare - Adresa: Bul. Transilvania Nr. 3, Localitate: Satu Mare, Judet: Satu Mare

Galerie Foto
Orar
Luni
09:00
-
17:00
Marti
09:00
-
17:00
Mircuri
09:00
-
17:00
Joi
09:00
-
17:00
Vineri
09:00
-
17:00
Sambata
Inchis
Duminica
Inchis

Despre

S.C. Contex Business S.R.L. este o societate de contabilitate, expertiză contabilă şi servicii adiacente din domeniul financiar-contabil, fiind membră a Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România din anul 2007, anul înfiinţării societăţii.

În prezent, pentru domeniul financiar-contabil, tendinţa generală este spre externalizarea serviciilor (outsourcing). Aceasta înseamnă că activităţile care în mod tradiţional erau realizate în interiorul companiei dumneavoastră (de către un departament de contabilitate sau de către o persoană) sunt preluate, in baza unui contract de prestari servicii, de o firma specializata in domeniu. Externalizarea serviciilor nu este un simplu trend, ci o necesitate cauzată atât de nevoile tot mai crescânde ale companiilor pentru analize complexe ale activităţii lor, analize ce se finalizează în indicatori economici ce vor direcţiona viitoarele decizii de management, dar şi de dinamicitatea schimbărilor din domeniul legislaţiei financiar-contabile, o necunoaştere completă a acesteia putând avea consecinţe grave asupra stabilităţii companiei dumneavoastră.

 

 

Venim în sprijinul tuturor celor care au înţeles necesitatea externalizării activităţilor financiar-contabile, oferind o gamă variată de servicii profesionale de contabilitate primară şi de gestiune, contabilitate financiară, consultanţă contabilă, expertize contabile, asistenţă control fiscal, gestionare personal. Prin contractul pe care-l semnaţi cu noi, firma Contex Business SRL îşi asumă responsabilitatea profesională asupra tuturor evidenţelor şi înregistrărilor contabile, responsabilitatea cu privire la termenele de predare a declaraţiilor şi a altor angajamente către instituţiile statului, respectând permanent confidenţialitatea asupra tuturor lucrărilor efectuate şi a informaţiilor referitoare la compania dumneavoastră, atât în perioada în care sunteţi clientul nostru, cât şi după aceea.
Clienţii noştri sunt societăţi comerciale din Satu Mare si localitatile limitrofe, iar ceea ce ne caracterizează în relaţiile cu aceştia este stabilitatea şi siguranţa în ceea ce priveşte activitatea financiar-contabilă a acestora.

 

 

 

Aţi obosit căutând soluţia optimă de dezvoltare pentru firma pe care o conduceţi?
Abia v-aţi înfiinţat o nouă firmă şi nu vă descurcaţi cu actele de gestiune contabilă?
Vă sperie termeni precum: contabilitate, expertize contabile, servicii gestionare personal?
Doriţi externalizarea serviciilor financiar-contabile sau de resurse umane ale companiei dumneavoastră şi nu ştiţi ce firmă să alegeţi?
Vă oferim următoarele servicii în Satu Mare şi localităţile adiacente:

Împreună construim soluţii moderne şi viabile pentru orice problemă legată de contabilitate.
Veţi spune adio unei evidenţe contabile clasice, învechite şi veţi descoperi, alături de noi, soluţii moderne şi eficiente pentru compania dumneavoastră. N-o spunem doar noi, o spun cei peste 60 de clienţi fideli ai noştri.

Pentru mai multe informatii despre activitatea companiei si o discutie fara obligatii din partea dvs. va invitam sa ne contactati acum.

Contacteaza Contex Buisness Satu Mare
Categorie
Servicii publice
Județ
Satu Mare
Localitate
Satu Mare
Adresa
Bul. Transilvania Nr. 3
Nume și Prenume*
Email*
Telefon*
Mesaj *

Recenzii
-Nu exista recenzii adaugateÎNREGISTREAZĂ-TE sau INTRĂ ÎN CONT