Four Busines - Adresa: Str. Corneliu Coposu Nr. 2 Ap.6, Localitate: Satu Mare, Judet: Satu Mare

Galerie Foto
Orar
Luni
08:00
-
16:00
Marti
08:00
-
16:00
Mircuri
08:00
-
16:00
Joi
08:00
-
16:00
Vineri
08:00
-
16:00
Sambata
Inchis
Duminica
Inchis

Despre

FOUR BUSINESS , este o firma de consultanta economico financiara din Satu Mare. Inca de la infiintare , in anul 2005 , firma a reusit sa-si creeze o buna imagine in piata locala. Echipa formata din 3 economisti a elaborat pana in prezent peste 100 de lucrari reprezentand planuri de afaceri , studii de fezabilitate si studii de piata , dosare pentru obtinerea de credite bancare sau finantari in leasing. Incepand cu anul 2008 activitatea firmei s-a concentrat cu preponderenta asupra intocmirii pentru clienti a dosarelor de finantare pentru accesarea de fonduri nerambursabile UE. Pentru a putea oferi clientilor o gama cat mai larga de servicii legate de proiectele de investitii finantate din fonduri nerambursabile din surse UE s-a incheiat un Acord de Parteneriat cu BRD GROUPE SOCIETE GENERALE SA.

 

 In acelasi sens firma are incheiate contracte de colaborare cu consultanti tehnici din diverse domenii de activitate( agricultura , energie regenerabila , proiectare si arhitectura , constructii).

 Toate aceste elemente au contribuit la oferirea unor servicii de asistenta economica integrate incepand de la faza de initiere a unui proiect , obtinerea finantarii nerambursabile , asigurarea cofinantarii pana la implementarea proiectului insemnand derularea procedurilor de achizitie si depunerea dosarelor de cerere de plata.

Contacteaza Four Business
Categorie
Servicii publice
Județ
Satu Mare
Localitate
Satu Mare
Adresa
Str. Corneliu Coposu Nr. 2 Ap.6
Nume și Prenume*
Email*
Telefon*
Mesaj *

Recenzii
-Nu exista recenzii adaugateÎNREGISTREAZĂ-TE sau INTRĂ ÎN CONT