Four Busines - Adresa: Str. Corneliu Coposu Nr. 2 Ap.6, Localitate: Satu Mare, Judet: Satu Mare

Galerie Foto
Orar
Luni
08:00
-
16:00
Marti
08:00
-
16:00
Mircuri
08:00
-
16:00
Joi
08:00
-
16:00
Vineri
08:00
-
16:00
Sambata
Inchis
Duminica
Inchis

Despre

FOUR BUSINESS , este o firma de consultanta economico financiara din Satu Mare. Inca de la infiintare , in anul 2005 , firma a reusit sa-si creeze o buna imagine in piata locala. Echipa formata din 3 economisti a elaborat pana in prezent peste 100 de lucrari reprezentand planuri de afaceri , studii de fezabilitate si studii de piata , dosare pentru obtinerea de credite bancare sau finantari in leasing. Incepand cu anul 2008 activitatea firmei s-a concentrat cu preponderenta asupra intocmirii pentru clienti a dosarelor de finantare pentru accesarea de fonduri nerambursabile UE. Pentru a putea oferi clientilor o gama cat mai larga de servicii legate de proiectele de investitii finantate din fonduri nerambursabile din surse UE s-a incheiat un Acord de Parteneriat cu BRD GROUPE SOCIETE GENERALE SA.

 

 In acelasi sens firma are incheiate contracte de colaborare cu consultanti tehnici din diverse domenii de activitate( agricultura , energie regenerabila , proiectare si arhitectura , constructii).

 Toate aceste elemente au contribuit la oferirea unor servicii de asistenta economica integrate incepand de la faza de initiere a unui proiect , obtinerea finantarii nerambursabile , asigurarea cofinantarii pana la implementarea proiectului insemnand derularea procedurilor de achizitie si depunerea dosarelor de cerere de plata.

Contacteaza Four Business
Nume și Prenume*
Email*
Telefon*
Mesaj *

Recenzii
-Nu exista recenzii adaugateÎNREGISTREAZĂ-TE sau INTRĂ ÎN CONT