Garanti Bank Satu Mare - Adresa: Str. Corneliu Coposu Nr. 2, Localitate: Satu Mare, Judet: Satu Mare

Galerie Foto
Orar
Luni
09:00
-
17:00
Marti
09:00
-
17:00
Mircuri
09:00
-
17:00
Joi
09:00
-
17:00
Vineri
09:00
-
17:00
Sambata
Inchis
Duminica
Inchis

Despre

Prezentă în România din 1998, banca a dezvoltat un portofoliu solid de clienți și și-a extins prezența națională prin sucursale și canale alternative, ajungând la o rețea extinsă de bancomate inteligente care pot fi folosite de oricine, nu doar de clienții băncii, pentru tranzacții cu sau fără card.

 

 

Garanti Bank face parte din Grupul Garanti Romȃnia, care reuneşte atât Garanti Leasing (marca sub care funcţionează compania Motoractive IFN SA), cât și Garanti Credite de Consum (marca sub care funcţionează Ralfi IFN SA), două instituţii financiare non-bancare (IFN-uri).

Cele două IFN-uri completează oferta Garanti Bank cu produse specifice de leasing (leasing financiar – vehicule, echipamente şi imobiliar – şi sale & lease-back), servicii de administrare a flotelor şi credite de consum.

 

 

Garanti Bank România este deținută de Turkiye Garanti Bankasi AS (TGB), a doua bancă privată din Turcia, ca mărime.

Ȋn ultimii ani, Garanti Bank şi-a crescut cota de piaţă, fapt care i-a permis în 2015 să ajungă în top zece cele mai mari bănci din România.

Grupul financiar spaniol Banco Bilbao Vizcaya Argentaria (BBVA) este acţionarul majoritar al TGB.

De-a lungul timpului, banca a primit numeroase premii, acest lucru fiind dovada încrederii pe care clienţii şi publicul, în general, o au în produsele şi serviciile noastre.

Contacteaza Garanti Bank Satu Mare
Nume și Prenume*
Email*
Telefon*
Mesaj *

Recenzii
-Nu exista recenzii adaugateÎNREGISTREAZĂ-TE sau INTRĂ ÎN CONT