Iuliana Funerar - Adresa: Str. Baladei Nr.7, Localitate: Satu Mare, Judet: Satu Mare

Galerie Foto
Orar
Luni
Non-Stop
Marti
Non-Stop
Mircuri
Non-Stop
Joi
Non-Stop
Vineri
Non-Stop
Sambata
Non-Stop
Duminica
Non-Stop

Despre

Ai pierdut pe cineva drag în România sau în străinătate?

Noi suntem aici să te ajutăm. Știm că în astfel de momente, ai nevoie de liniște și nu de griji în plus în privința transportului și întocmirii documentației necesare pentru repatriere.

 

 

Din dorința de a fi mai aproape de românii aflați într-o astfel de situație, s-a înființat societatea Iuliana Funerar. Ne-am înființat în 1997, în Satu Mare. La început, activitatea noastră consta în confecționarea articolelor funerare și distribuirea sicrielor în România.
Cu timpul, am dobândit apreciere din partea clienților noștri și am reușit să ne apropiem mai mult de aceștia, devenind partener de încredere datorită seriozității și profesionalismului de care am dat dovadă.
De aceea, am decis să ne extindem serviciile pe partea de servicii funerare, în special pe segmentul de repatriere decedați. Activăm în domeniul transporturilor funerare din 2006 și, încă de la început, ne-am propus să ne ridicăm la un nivel înalt de calitate, reușind să depășim așteptările clienților noștri.

 

 

Am achiziționat o flotă de 5 mașini de transport funerar, omologate conform cerințelor Uniunii Europene, având toate dotările necesare pentru transportul în bune condiții, inclusiv sistem frigorific.

Succesul nostru se datorează în continuare investirii continue în echipamentele pe care le folosim, precum și în pregătirea unui personal profesionist în transportul și prestarea de servicii funerare.

 

 

În prezent, suntem o echipă de 10 specialiști, aflați non stop la dispoziția ta. Suntem conștienți că nu putem să îți alinăm suferința, însă putem să îți oferim liniștea de care ai nevoie și să te eliberăm de grija transportului persoanei decedate și întocmirii documentației necesare pentru repatriere.

Îți suntem alături încă de la început și până în momentul înhumării persoanei decedate în cimitirul ales de tine. Pentru mai multe detalii despre serviciile noastre, ne poți contacta non-stop folosind informațiile de pe pagina de contact. Îți oferim consultanță gratuită pentru întreg procesul.

Contacteaza Iuliana Funerar
Nume și Prenume*
Email*
Telefon*
Mesaj *

Recenzii
-Nu exista recenzii adaugateÎNREGISTREAZĂ-TE sau INTRĂ ÎN CONT