Mineelli Satu Mare - Adresa: Str. Nicolae Golescu Nr . 25 , Localitate: Satu Mare, Judet: Satu Mare

Galerie Foto
Orar
Luni
09:00
-
17:00
Marti
09:00
-
17:00
Mircuri
09:00
-
17:00
Joi
09:00
-
17:00
Vineri
09:00
-
17:00
Sambata
Inchis
Duminica
Inchis

Despre

.C. Mineelli S.R.L. este o firmă din Satu Mare, România care are ca obiect principal de activitate închirieri spații comerciale.

Ea oferă posibilitatea de a închiria spații de depozitare, spații comerciale și birouri. În acest sens ea pune la dispoziția clientului o clădire D+P+2 cu 135 m2 pe nivel, o curte aferentă de 11 ari și un teren de 25 ari.

Construcția se poate închiria integral sau parțial în funcție de necesitatea clientului. Poziția construcției este privilegiată deoarece se află în centrul orașului și totodata într-un vad comercial bun.

Fiecare nivel dispune de acces direct la utilități:

curent
gaz
apă
canalizare
comunicații
climatizare
monitorizare video
alarmă anti-efracție
Toate rețelele de distribuție interioară sunt corect dimensionate, corespund normelor tehnice în vigoare și beneficiază de toate avizele în vigoare. Facturarea și monitorizarea consumurilor de utilități se face individual.

Obiectivul firmei noastre este satisfacerea totală a clienților săi prin oferirea unor servicii administrative la standarde europene și execuția unor lucrări de calitate astfel încat clienții săi să-și focalizeze atenția exclusiv asupra dezvoltării și extinderii afacerilor proprii.

S.C. Mineelli S.R.L se adaptează permanent afacerilor clienților săi și oferă acestora condiții optime pentru desfășurarea oricăror activități: de producție, depozitare, servicii, activități administrative. Pentru a beneficia de oferta noastră nu ezitați să ne contactați.

Prețul chiriei este negociabil și variază în funcție de gradul de ocupare și perioada contractului.

Contacteaza Mineelli Satu Mare
Nume și Prenume*
Email*
Telefon*
Mesaj *

Recenzii
-Nu exista recenzii adaugateÎNREGISTREAZĂ-TE sau INTRĂ ÎN CONT