Porticon International Satu Mare - Adresa: Str. Zorilor Nr.35, Localitate: Satu Mare, Judet: Satu Mare

Galerie Foto
Orar
Luni
08:00
-
16:00
Marti
08:00
-
16:00
Mircuri
08:00
-
16:00
Joi
08:00
-
16:00
Vineri
08:00
-
16:00
Sambata
Inchis
Duminica
Inchis

Despre

Grupul Porticon, activ în Cipru, Ungaria, România, Bulgaria, Croaţia, Elveţia şi Rusia, este deţinut de către persoane individuale, fiind o întreprindere dinamică de construcţii în curs de continuă dezvoltare.

 

Printre partenerii noştri putem enumera companii prestigioase, cum ar fi Metro, Globus, Auchan, Media Markt, Humanic, H&M, New Yorker sau Promod. Experienţa noastră internaţională, lucrările de calitate întotdeauna excepţionale, precum şi expertiza noastră a fost deja demonstrată în numeroase ţări.

 

 

Fiind antreprenori de construcţii, oferim management de proiecte cu atenţie la toate detaliile ale acestora, chiar de la faza schimbului de idei, propunerii şi planificării, până la livrarea la cheie. Garanţia serviciilor noastre este angajamentul unei echipe de profesionişti experimentaţi, împreună cu gama noastră largă de expertiză internaţională.

 

 

 

 

Colegii noştri oferă soluţii inteligente şi rapide care permit companiei noastre flexibilitate şi adaptare la nevoile clienţilor noştri pe pieţe diferite. Mobilizând experienţa noastră internaţională, putem obţine rezultate rapide, cost-eficiente şi orientate spre cea mai bună calitate.

În cazul în care termenele respectate sunt importante pentru Dumneavoastră şi nu doriţi surprize neaşteptate, contactaţi-ne cu încredere.

Contacteaza Porticon International Satu Mare
Nume și Prenume*
Email*
Telefon*
Mesaj *

Recenzii
-Nu exista recenzii adaugateÎNREGISTREAZĂ-TE sau INTRĂ ÎN CONT