ADALIN SRL - Adresa: Complex Comercial Somesul, Satu Mare, Localitate: Satu Mare, Judet: Satu Mare

Galerie Foto
Orar
Luni
09:00
-
20:00
Marti
09:00
-
20:00
Mircuri
09:00
-
20:00
Joi
09:00
-
20:00
Vineri
09:00
-
20:00
Sambata
09:00
-
20:00
Duminica
Inchis

Despre

În 1992, un nume nou lua naştere pe piaţa costumelor bărbăteşti din România: Adalin. Bazele proiectului au fost puse de o echipă înzestrată cu ingeniozitate, creativitate, personal calificat şi experienţă în domeniu, atribute reflectate în calitatea produselor. Adalin a adus costumelor un aspect de noutate îmbinată armonios cu eleganţa clasică.

 

După aproape două decenii de existenţă, experienţa a marcat semnificativ brandul Adalin, creaţiile sale devenind articole indispensabile bărbatului contemporan, indiferent de stilul personal (elegant, original, practic sau sofisticat). Colecţiile Adalin prezintă un costum reinventat, aducând pe piaţa autohtonă un plus de eleganţă şi stil.

 

„Adalin” a fost predestinat să întruchipeze calitatea şi minuţiozitatea. Dovada este chiar etimologia numelui, provenită din greaca veche, unde „adal” însemna „nobil”. Pornind de la valoarea dată de numele pe care îl poartă, costumul semnat Adalin impresionează prin aspectul sofisticat şi calitatea impecabilă.

 

Brandul Adalin se adresează bărbatului care ţine la imaginea personală, propunând creaţii care vor să accentueze nu doar aspectul fizic al purtătorului, ci şi personalitatea acestuia. Colecţiile Adalin vin în sprijinul consumatorului doritor de autenticitate. Fiecare costum are o personalitate aparte şi acest lucru se vede chiar din prima clipă. Costumele Adalin sunt cea mai sigură soluţie pentru un bărbat care doreşte să aibă o imagine îngrijită şi stilată

Contacteaza Adalin - confectii textile
Nume și Prenume*
Email*
Telefon*
Mesaj *

Recenzii
-Nu exista recenzii adaugateÎNREGISTREAZĂ-TE sau INTRĂ ÎN CONT