BAV Amanet - Adresa: Piata Libertatii Nr. 16, Localitate: Satu Mare, Judet: Satu Mare

Galerie Foto
Orar
Luni
08:00
-
18:00
Marti
08:00
-
18:00
Mircuri
08:00
-
18:00
Joi
08:00
-
18:00
Vineri
08:00
-
18:00
Sambata
Inchis
Duminica
Inchis

Despre

Compania mamă, BAV Zrt., firmă înfiinţată de peste 240 de ani, este liderul pieţei din Ungaria în domeniul amanetării şi al comerţului cu antichităţi.

Firma BAV AMANET IFN S.R.L. a fost înfiinţată acum 10 ani, având sediul social sediul în Oradea.

 

 

În 2006 am deschis puncte de lucru în Oradea, Arad şi Satu-Mare, în 2008 la Târgu Mureş, iar în 2009 la Carei şi a doua unitate în Oradea.

Cu ocazia amenajării unităţilor am avut în vedere pe lângă aspectul plăcut şi comfortabil, ca obiectele amanetate să fie păstrate în condiţii de maximă siguranţă, prevăzute în Directivele Uniunii Europene, similar băncilor comerciale.

 

 

Amanetarii companiei sunt pregătiţi în propriul Centrul de Calificare din Budapesta, unde la terminarea cursurilor şi examenul final, primesc Certificate de Absolvire pentru meseria de amanetari. Personalul nostru participă în mod regulat la cursuri şi formări profesionale pentru a putea oferi întotdeauna servicii de cea mai înaltă calitate.

Produsele noastre precum si comisionele aplicate au fost gândite şi elaborate în aşa fel, încât să fie competitive, iar pe de altă parte să corespundă cerinţelor şi nevoilor clientelei şi pieţei.

Contacteaza BAV Amanet
Categorie
Shopping
Județ
Satu Mare
Localitate
Satu Mare
Adresa
Piata Libertatii Nr. 16
Website
Nume și Prenume*
Email*
Telefon*
Mesaj *

Recenzii
-Nu exista recenzii adaugateÎNREGISTREAZĂ-TE sau INTRĂ ÎN CONT