Carrefour Satu Mare - Adresa: Str. C. S. Anderco Nr. 1, Localitate: Satu Mare, Judet: Satu Mare

Galerie Foto
Orar
Luni
07:30
-
22:00
Marti
07:30
-
22:00
Mircuri
07:30
-
22:00
Joi
07:30
-
22:00
Vineri
07:30
-
22:00
Sambata
07:30
-
22:00
Duminica
08:00
-
22:00

Despre

Am pus bazele grupului Carrefour din dorinta de a aduce pe piata produse diversificate, de calitate superioara, la preturi mici. Suntem prezenti in 34 de tari , cu aproximativ 10.100 magazine si peste 471.000 de angajati.

 

 

Primul hipermarket a fost deschis pe 15 iunie 1963 in localitatea Sainte-Genevieve-des-Bois, o localitate din apropierea Parisului, avand peste 2500 de metri, de trei ori mai mare decat orice alt retailer de atunci.

Hipermarketul Carrefour reuneste o gama larga si diversa de produse, atat alimentare cat si non alimentare, printre care produse textile, de casa, pentru masina, electronice si electrocasnice.

 

 

Vizionarii din spatele acestui concept sunt Dennis Defforey, Jacques Defforey si Marcel Fournier. Atat Marcel Fournier cat si fratii Defforey aveau experienta in retail, fratii Defforey au lucrat pentru compania familiei, Badin-Defforey, specializata in comercializarea produselor alimentare, in timp ce Marcel Fournier avea un magazin de proximitate. Se spune ca ideea i-a venit lui Marcel Fournier cand sotia lui era nemultumita de faptul ca la magazinul lor se gasesc doar produse alimentare si nu au nici haine, nici tesaturi. Cei trei parteneri au fost influentati de “Papa Retailului”, Bernardo Trujillo, participand la numeroase seminarii pe conceptul vizionar “under one roof” in SUA.

 

 

39 de ani mai tarziu, in anul 2001, pe 27 iunie, Carrefour a fost primul retailer care a adus conceptul de hipermarket si in Romania, punand astfel bazele pietei de retail “under one roof”.

Primul Carrefour a fost deschis in zona Militari, mai exact pe Autostrada Bucuresti-Pitesti, com.Chiajna, jud.Ilfov. Cu 55.000 de articole hipermarketul a fost inaugurat pe 27 iunie 2001 de catre echipa Carrefour in frunte cu directorul general din acea perioada, Francois Oliver.

Preturile mici marcheaza pozitionarea Carrefour inca de la intrarea pe piata din Romania! Mai mult decat o pozitionare, ideea de cele mai mici preturi este o promisiune pe care Carrefour a reconfirmat-o in mod constant pana in prezent.

Contacteaza Carrefour Satu Mare
Categorie
Shopping
Județ
Satu Mare
Localitate
Satu Mare
Adresa
Str. C. S. Anderco Nr. 1
Nume și Prenume*
Email*
Telefon*
Mesaj *

Recenzii
-Nu exista recenzii adaugateÎNREGISTREAZĂ-TE sau INTRĂ ÎN CONT