Cary Fashion - Adresa: Str. Mihnea Voda Nr.12, Localitate: Satu Mare, Judet: Satu Mare

Galerie Foto
Orar
Luni
08:00
-
16:00
Marti
08:00
-
16:00
Mircuri
08:00
-
16:00
Joi
08:00
-
16:00
Vineri
08:00
-
16:00
Sambata
Inchis
Duminica
Inchis

Despre

Cary Fashion este o societate din Satu Mare infiintata in anul 2003, care si-a propus de la inceput sa ofere produse de calitate, sa raspunda oricaror solicitari din partea partenerilor si clientilor, referitoare la produsele din oferta noastra. Dezvoltam in continuu activitatea deproducere si comercializare a echipamentului de lucru pentru medici siasistenti medicali ce isi desfasoara activitatea in spitale, clinicimedicale, cabinete de stomatologie si veterinare.

 

 

 


Materialele folosite sunt de cea mai buna calitate: tercot si bumbac 100% .
In propriul nostru atelier firma noastra a dezvoltat o serie de produse de calitate: compleu, pantalon, boneta, molton, bluza, vesta, sort, etc.
Calitatea produselor oferite caracterizeaza firma noastra de la infiintare si pana in prezent si optimizate prin intregul efort al colectivului societatii noastre.

 

 

 


Termele de executie sunt extreme de scurte; chiar si pentru masurile particularizate, comenzile sunt onorate in 3 pana la 7 zile.


La cerere putem executa si alte produse textile (halate, salopete, lenjerie, e.t.c.).

Prin prezenta dorim sa va aducem la cunostinta disponibilitatile noastre care sa duca la noi oportunitati de colaborare. Va asteptam sa ne contactati si sa va oferim mai multe informatii despre produsele noastre.

Contacteaza Cary Fashion
Nume și Prenume*
Email*
Telefon*
Mesaj *

Recenzii
-Nu exista recenzii adaugateÎNREGISTREAZĂ-TE sau INTRĂ ÎN CONT