Colina Matador - Adresa: Str. Careiului Nr. 11, Localitate: Satu Mare, Judet: Satu Mare

Galerie Foto
Orar
Luni
09:00
-
17:00
Marti
09:00
-
17:00
Mircuri
09:00
-
17:00
Joi
09:00
-
17:00
Vineri
09:00
-
17:00
Sambata
09:00
-
13:00
Duminica
Inchis

Despre

S.C. Colina Matador Impex S.R.L. şi-a inceput activitatea in anul 1996 avand ca domeniu principal de activitate comercializarea, recondiţionarea si service-area utilajelor, echipamentelor de panificaţie (patiserie-brutarie) provenienta germana.

 

 

Firma este bazată pe comercializarea produselor din gama marcilor urmatoare : WP Matador, Miwe, Winkler Columbus Heuft, Kemper, Diosna, Eberhardt, Record, Erka, Fritsch Roll Fix, Seewer Rondo, Wabama, Rosen&Robbert, Herlitzius, Delta, Fomko, Boku, Fortuna, Wiesheu, Sveba Dahlin, Jac, Fimak, Smi-Pack. Pentru a putea oferi aceste produse de o calitate deosebită la un pret competitiv pieţei din Romania, incercam continuu, pe cat posibil, să asimilam in stocurile noastre o serie cat mai mare din reperele acestor marci de renume. Pentru cei care sunt noi in domeniul panificatiei sau patiseriei, COLINA MATADOR IMPEX S.R.L. oferă posibilitatea de a testa utilajele, echipamentele ce urmează a fi achiziţionate.

 

 

 

După achiziţionarea echipamentelor, clienţii beneficiază de un pachet complet de servicii in garanţie şi postgaranţie, fapt care ne-a ajutat sa caştigăm increderea acestora şi să ne menţinem pe piaţa romanească si europeană de peste 16 ani, avand in prezent peste 1500 de clienţi satisfacuţi in ţara şi străinătate.

Contacteaza Colina Matador
Nume și Prenume*
Email*
Telefon*
Mesaj *

Recenzii
-Nu exista recenzii adaugateÎNREGISTREAZĂ-TE sau INTRĂ ÎN CONT