Gerodar Satu Mare - Adresa: Str. Pastravului Nr. 3-5, Localitate: Satu Mare, Judet: Satu Mare

Galerie Foto
Orar
Luni
09:00
-
17:00
Marti
09:00
-
17:00
Mircuri
09:00
-
17:00
Joi
09:00
-
17:00
Vineri
09:00
-
17:00
Sambata
Inchis
Duminica
Inchis

Despre

Firma GERODAR a fost infiintata in anul 2000. Experienta in domeniul birotica a echipei de baza se masoara insa din anul 1993.

 Obiectivul nostru
Un serviciu prietenos si rapid adresat utilizatorului final de tehnologie a informatiei si al productiei de documente.Oferta noastra de produse include :
PC-uri desktop si laptop, monitoare, componente, accesorii, retelistica.
Copiatoare, imprimante, multifunctionale, telefoane.
Echipamente de comunicare-prezentare ( videoproiectoare, ecrane de proiectie, flipchart-uri, aparate de indosariat, laminat ).
Materiale consumabile si piese de schimb pentru tehnica de birou.
Gama completa de hartie si articole din hartie, rechizite, mobilier de birou ( catalog ).
Formulare tipizate simple sau cu regim special ( facturi, chitante, avize etc. )


Oferta noastra de servicii :
Consiliere atunci cand alegeti un calculator sau mai multe pentru birou sau acasa, un copiator, imprimanta, fax sau alte periferice/accesorii/componente, propunem cele mai avantajoase materiale consumabile sau materiale suport in functie de rezultatul urmarit analiza de fluxuri de documente si oferirea de solutii in productia de documente ( ce imprimante/copiatoare/scannere/ faxuri, de ce volume de lucru, in ce loc sunt amplasate, cu ce cost de exploatare, cu ce productivitate ).Asiguram suport tehnic ( intretinere si reparatii ) in garantie si postgarantie pentru echipamentele furnizate de noi sau de alta provenienta , refill-uri si reconditionari cartuse de cerneala sau laser, service total ( consumabile, piese, intretinere , totul exprimat in pret/pagina ) efectuam servicii profesionale in productia de documente ( listare si multiplicare A4 si A3 color si alb/negru, legare , laminare, prelucrare si stocare imagini/texte in format electronic.

 Rate pentru persoane fizice , leasing sau inchiriere de echipamente pentru persoane juridice externalizare in productia de documente ( preluam pe echipamentele noastre si cu oamenii nostrii lucrarile de listare/multiplicare/scanare din firma/institutia Dvs. , la sediul Dvs. )

Contacteaza Gerodar Satu Mare
Nume și Prenume*
Email*
Telefon*
Mesaj *

Recenzii
-Nu exista recenzii adaugateÎNREGISTREAZĂ-TE sau INTRĂ ÎN CONT