Imobiliare Concept - Adresa: str. Retezatului Nr .27, Localitate: Satu Mare, Judet: Satu Mare

Galerie Foto
Orar
Luni
09:00
-
17:00
Marti
09:00
-
17:00
Mircuri
09:00
-
17:00
Joi
09:00
-
17:00
Vineri
07:00
-
17:00
Sambata
Inchis
Duminica
Inchis

Despre

Agentia imobiliara SC Imobiliare Concept Satu Mare SRL a fost construita anul trecut la initiativa unei echipe de tineri bine pregatiti in domeniu, care si-au propus ca agentia sa devina una dintre cele mai puternice agentii imobiliare din orasul Satu Mare.
Agentia Imobiliara SC Imobiliare Concept Satu Mare SRL, intermediaza vanzarea si inchirierea de garsoniere, apartamente, case si vile, terenuri, spatii comerciale si industriale. Scopul agentiei este de a oferi clientilor sai servicii de calitate prin profesionalism si transparenta. Pe o piaţă imobiliară în continuă mişcare şi transformare, obiectivul principal al companiei îl reprezintă abordarea în mod profesionist a cerinţelor clienţilor săi corporativi, instituţionali sau privaţi, întărind o relaţie pe termen lung cu aceştia, bazată pe încredere, respect şi integritate.
Agentia imobiliara SC Imobiliare Concept Satu Mare SRL se remarca prin munca intensa, perseverenta, rapiditate, eficienta, confidentialitate, profesionalism, incredere si calitate.
Accentul se pune pe contractul vizual cu clientul, pe zambet si pe intrebari deschise.

APELATI CU INCREDERE

Contacteaza Imobiliare Concept
Nume și Prenume*
Email*
Telefon*
Mesaj *

Recenzii
-Nu exista recenzii adaugateÎNREGISTREAZĂ-TE sau INTRĂ ÎN CONT