KOFEN Tree Fantasy - Adresa: Str. Mihai Viteazu Nr. 46, Localitate: Satu Mare, Judet: Satu Mare

Galerie Foto
Orar
Luni
08:00
-
16:00
Marti
08:00
-
16:00
Mircuri
08:00
-
16:00
Joi
08:00
-
16:00
Vineri
08:00
-
16:00
Sambata
Inchis
Duminica
Inchis

Despre

 

Prin funcţionalitate, un design atractiv, calitate și preţuri accesibile, oferim soluţii optime de amenajare pentru cele mai importante zone ale casei. Fie că sunteți adeptul stilului minimalist sau modern, Tree Fantasy oferă o gamă de produse care corespund nevoilor de zi cu zi, lăsând deoparte tot ce nu este necesar.

 

 

 

Valorile noastre

Valorile în care credem sunt calitatea, reflectată prin produsele pe care le comercializăm, eficiența, oferită de echipa de vânzări și operativitatea furnizorii pentru care am optat, și sustenabilitatea, prin grija constantă pe care o avem faţă de oameni şi de mediul înconjurător.

 

 

Orientați către client

Înainte de a dezvolta produse, servicii sau proceduri, ne ocupam de dorintele și necesitățile clienților noștri.

Piesele de mobilier pentru casa dumneavoastră nu sunt achiziții zilnice. Din acest motiv, alegerea produselor adecvate poate fi o acţiune destul de grea, care vă poate consuma mult timp şi multă energie. Echipa Tree Fantasy muncește pentru a avea un impact puternic, cât mai pozitiv, în viețile clienților noștri. Suntem o companie inovatoare ce dorește sa exploateze potențialul extraordinar al tehnologiei pentru a creea experiente pozitive.

Contacteaza KOFEN Tree Fantasy
Nume și Prenume*
Email*
Telefon*
Mesaj *

Recenzii
-Nu exista recenzii adaugateÎNREGISTREAZĂ-TE sau INTRĂ ÎN CONT