S.C. SMG STYLE S.R.L. - Adresa: Str. Nicolae Golescu nr. 43, Localitate: Satu Mare, Judet: Satu Mare

Galerie Foto
Orar
Luni
09:00
-
21:00
Marti
09:00
-
21:00
Mircuri
09:00
-
21:00
Joi
09:00
-
21:00
Vineri
09:00
-
21:00
Sambata
09:00
-
21:00
Duminica
09:00
-
21:00

Despre

Mărturisire

"Atunci când creez îmbrăcăminte pentru dame, scopul meu este acela de a îmbina armonios confortul cu feminitatea. Satisfacţia doamnelor care se simt mai feminine în creaţiile Magenta îmi insuflă inspiraţie pentru munca mea de zi cu zi. Angajamentul şi devotamentul meu sunt de asemenea exprimate şi prin prisma muncii depuse de către colegii şi colaboratorii mei. Fie ca energia dragostei şi a bucuriei să ne înconjoare pe noi toţi!"

Ágnes Dankó

 

Cum a început totul

Povestea de succes a brandului Magenta a început să se contureze în urmă cu 15 ani. Ágnes Dankó, care la vremea aceea avuse deja un bagaj de 15 ani experienţă, a lansat primele colecţii de serii scurte, cu sprijinul unei echipe excepţionale de profesionişti şi a ideilor inovatoare care nu conteneau să apară în mod constant. Concepţia ei unică cu privire la comerţ, dorinţa de  dezvoltare perpetuă şi munca solidă în echipă au transformat acest brand într-o poveste cu adevărat inspiraţională, de succes.

 

De-a lungul anilor, Magenta a dobândit o poziţie remarcabilă în mediul afacerilor; a cucerit rapid Ungaria, iar apoi a început să se îndrepte spre Europa Centrală. Acest fenomen inedit se datorează existenţei celor 21 de magazine ale brandului, dar şi celor 60 de parteneri comerciali. Creaţiile brandului maghiar sunt aduse la viaţă într-o perfectă armonie cu principiile care stau la baza acestuia şi reflectă o reinventare a pieselor vestimentare şi o creativitate fără margini. Pe de altă parte însă, creaţiie Magenta reflectă prezenţa tendinţelor internaţionale, adaptate stilului feminin maghiar. Scopul nostru este de a fi în ton cu tendinţele, fără a ne lovi de clişee vestimentare. Fiecare piesă din colecţiile noastre oglindesc viitorul, ţintesc spre nou şi sunt create prin intermediul unor concepte unice. Piesele noastre vestimentare sunt îndreptate spre femeile care comunică cu aspectul lor în mod conştient, însă care urmăresc în acelaşi timp să îşi exprime feminitatea, eleganţa, pasiunea şi caracterul jucăuş, prin prisma pieselor pe care aleg să le îmbrace.

 

Magenta deţine numeroase colecţii în arhive, toate acestea având scopul de a se adapta provocărilor femeii moderne. Gama noastră integrează armonios diverse stiluri: urban, business, casual, de seară. Femeile care muncesc în mediul office îşi pot combina ţinute perfecte, datorită pieselor noastre de bază, precum fustele tip-creion, pantalonii clasici, bluzele constant reinventate sau sacourile foarte bine croite. Magenta îşi îndreaptă atenţia şi spre piesele care pun bază pe confort şi articole sportive (jeanşi, topuri, veste, paltoane) dedicate femeii secolului XXI, care e mereu pe fugă, dar vrea să fie în pas cu moda. Această colecţie reflectă o apariţie impunătoare de eleganţă, fineţe, având în acelaşi timp un aer modern al feminităţii. Detaliile care conferă calitate şi splendoare pieselor noastre, creaţiile personalizate şi combinarea perfectă a materialelor formează imaginea femeii încântătoare, şarmantă, elegantă şi modernă. În colecţiile noastre se regăsesc atât culorile subtile, precum şi cele pline de viaţă, puternice, dar şi printurile simple sau îndrăzneţe, liniile simple, casual sau progresiste.

 

Ideile echipei Magenta nu sunt prezente doar în piesele vestimentare speciale, ci şi politica de afaceri a companiei este unică în industria modei maghiare. Fiecare produs este unicat, face parte din serii limitate şi este fabricat în Ungaria, pentru a întări industria ţării de origine. Stablitatea pe piaţă este marcată şi de un parteneriat comercial, având la bază principiul comerţului echitabil, care depăşeşte obiectivele de afaceri pe termen scurt, dar care ajută în acelaşi timp producătorii mai mici şi comunităţile locale prin intermediul acestora.

 

Principiile noastre în afaceri includ angajarea etică a forţei de muncă, în condiţii de producţie reglementate.  Magenta pune accent pe respectarea valorilor umane ale angajaţilor, oferindu-le condiţii bune de muncă, dar şi renumeraţie corectă.

 

În industria prelucrătoare, un rol esenţial îl are materialul folosit, care odată îmbinat cu ideile designerului, duc la un singur lucru: perfecţiune. Tocmai din dorinţa de a atinge perfecţiunea, lucrăm numai cu materiale de cea mai înaltă calitate, atent selecţionate, din Italia. Prestigiul brandului Magenta şi-a stabilit standarde internaţionale, achiziţionând materii prime din fabrici care colaborează cu moguli ai modei precum Michael Kors, Fendi, Chanel. Pe lângă creaţii unice si materii prime excelente, calitatea înaltă care reprezintă compania se regăseşte şi în procesul de producţie, orientat spre calitate. Toate produsele noastre trec printr-un control riguros de calitate, înainte de a fi trimise spre vânzare. Magenta încearcă să stabilească modelul occidental în ceea ce priveşte tehnologia de fabricaţie. Protecţia mediului, gestionarea selectivă a deşeurilor sunt principii de bază ale procesului de producţie. La sfârşitul procesului, din materialele rămase se creează haine pentru copii, în scopul de a fi donate creşelor şi grădiniţelor din medii defavorizate.

 

În spatele colecţiilor Magenta, există desigur mesaje ascunse. Brandul nostru doreşte să reprezinte imaginea unui intelect puternic, ghidat de o mentalitate pozitivă, orientată spre viaţă şi spiritualitate. Într-un număr mare de piese se ascund scurte mesaje profunde, pentru suflet, care ne pot ajuta să începem ziua frumos. Toate produsele noastre emană o energie aparte încă de la procesul de fabricaţie până la aşezarea pe rafturi, unde clienţii noştri se identifică, rezonează cu acestea şi îşi dau acordul pentru colaborarea cu Magenta.

 

Povestea de succes a brandului Magenta nu se încheie aici! Colecțiile MAGENTA pentru femei moderne și elegante vor fi disponibile în curând în Austria şi Cehia.

Contacteaza Magenta Satu Mare
Categorie
Shopping
Județ
Satu Mare
Localitate
Satu Mare
Adresa
Str. Nicolae Golescu nr. 43
Nume și Prenume*
Email*
Telefon*
Mesaj *

Recenzii
-Nu exista recenzii adaugateÎNREGISTREAZĂ-TE sau INTRĂ ÎN CONT