Nozsolt Satu Mare - Adresa: Str. Gheorghe Baritiu Nr. 133, Localitate: Satu Mare, Judet: Satu Mare

Galerie Foto
Orar
Luni
08:00
-
17:00
Marti
08:00
-
17:00
Mircuri
08:00
-
17:00
Joi
08:00
-
17:00
Vineri
08:00
-
17:00
Sambata
08:00
-
13:00
Duminica
Inchis

Despre

Ne face o deosebita placere să avem ocazia de a ne adresa dumneavoastră pe această cale.

 


Vrem să exprimăm dorinţa, şi în acelaşi timp oferta noastră pentru a da o altă dimensiune modului de a face afaceri în domeniul comerţului de confecţii textile. În domeniul comerţului şi în cel al industriei de confecţii din România s-au produs foarte multe schimbări, ca urmare a întâlnirii raporturilor concurenţiale: multe firme s-au dezvoltat, altele au dat faliment, iar altele pur şi simplu şi-au schimbat domeniul de activitate, orientându-se spre alte activităţi mai apropiate de posibilităţile financiare şi manageriale ale firmei.

 

 

Firma noastră a răspuns acestor schimbări permanent adaptându-se cerinţelor pieţei, iar începând din anul 1993 s-a dezvoltat pe mai multe planuri. Firma este prezentă pe piaţa industriei confecţiilor atât în ţară cât şi în străinătate, având un capital integral privat de 30.000 lei şi având ca obiect de activitate în primul rând confecţii pentru bărbaţi, în special costume, pantaloni, scurte, paltoane pentru toate vârstele, pentru toate ocaziile, pentru orice anotimp, dar şi costume pentru copii şi uniforme de toate tipurile. Incepând cu anul 2014 avem un nou brand, pe numele
The Gentleman’s World, care se bazează pe satisfacerea băieților tineri, oferindu-le costume slim fit la ultima moda.

 

 

 

„Love your image, live with style!”

 

 

Colectivul de muncă are experienţă având ca urmare calitatea şi continuitatea produselor cu angajaţi calificaţi şi cu o vechime în domeniu. Ţinem să precizăm faptul că vă putem livra marfa regulară la preţul favorabil. Avem convingerea că veţi lua în considerare oferta noastră pentru care garantăm calitate, seriozitate şi eficienţă.

 

 

 

Am fi onoraţi să luaţi în calcul o eventuală colaborare cu firma noastră pe viitor.

Contacteaza Nozsolt Satu Mare
Categorie
Shopping
Județ
Satu Mare
Localitate
Satu Mare
Adresa
Str. Gheorghe Baritiu Nr. 133
Nume și Prenume*
Email*
Telefon*
Mesaj *

Recenzii
-Nu exista recenzii adaugateÎNREGISTREAZĂ-TE sau INTRĂ ÎN CONT