OMV Satu Mare - Adresa: Str. Lucian Blaga Nr. 137F, Localitate: Satu Mare, Judet: Satu Mare

Galerie Foto
Orar
Luni
Non-Stop
Marti
Non-Stop
Mircuri
Non-Stop
Joi
Non-Stop
Vineri
Non-Stop
Sambata
Non-Stop
Duminica
Non-Stop

Despre

Inca de la deschiderea primei statii, in 1999, reteaua OMV a reusit sa impuna un nou standard pe piata locala a comercializarii carburantilor – acela de centru multifunctional de servicii. Dupa mai bine de un deceniu si cu peste 153 de puncte de alimentare pe intreg teritoriul Romaniei, OMV asigura mobilitatea pentru milioane de persoane in fiecare zi.

Alaturi de carburanti de inalta calitate, oferta OMV include peste 153 de magazine si restaurante VIVA, precum si spalatorii auto de ultima generatie si o gama diversificata de servicii suplimentare – de la transferul de numerar la plata ratelor bancare si a utilitatilor, bilete Loto, polite RCA sau roviniete. Fideli obiectivului de a oferi clientilor mai mult decat miscare, OMV si-a dezvoltat si continua sa isi extinda permanent oferta.Va reamintim tuturor faptul ca trebuie sa mentineti un ton prietenos si respectuos in dialogurile purtate pe aceasta pagina. Comentariile, opiniile si imaginile postate de fanii nostri nu reflecta neaparat punctul de vedere al companiei. 

Nu sunt premise postarile sau comentariile postate de fani si care au un continut licentios/vulgar sau instigator. De asemenea nu sunt permise postarile sau comentariile cu un caracter comercial. Nerespectarea celor mentionate anterior atrage dupa sine, in mod automat, sanctiuni care pot duce la banarea utilizatorului si stergerea comentariilor sau postarilor.

Fotografiile publicate pe aceasta pagina nu sunt folosite in scop comercial. Acestea au scopul de a ilustra informatiile postate. In cazul fotografiilor cu autor necunoscut, website-ul sursa va fi citat ca atare.

Contacteaza OMV Satu Mare
Website
Nume și Prenume*
Email*
Telefon*
Mesaj *

Recenzii
-Nu exista recenzii adaugateÎNREGISTREAZĂ-TE sau INTRĂ ÎN CONT