Rompetrol Satu Mare - Adresa: Str. Careiului Nr. 160, Localitate: Satu Mare, Judet: Satu Mare

Galerie Foto
Orar
Luni
Non-Stop
Marti
Non-Stop
Mircuri
Non-Stop
Joi
Non-Stop
Vineri
Non-Stop
Sambata
Non-Stop
Duminica
Non-Stop

Despre

Cei peste 7.000 de angajați, prezenți în 12 țări, fac din KMG International (fostul Rompetrol Grup) una dintre cele mai puternice companii din România și un important jucător în regiunea Mării Negre și Mării Mediterane. Cu activități în fiecare sector din domeniul petrolului și al gazelor, KMG International deține și desfășoară operațiuni majore în rafinare, petrochimie, retail, trading, upstream și servicii industriale.

 

La nivel european, KMG International deține peste 1.000 de puncte de distribuție a carburanților în șase țări (România, Republica Moldova, Bulgaria, Franța, Spania și Georgia), care operează sub brandurile Rompetrol și Dyneff. De asemenea, compania desfășoară importante operațiuni de trading cu produse petroliere în regiunea Mării Negre și a Mării Mediterane, prin intermediul companiilor sale localizate în Franța, Spania și Elveția (Dyneff și KMG Trading).

KMG International este deținută integral de compania națională de petrol și gaze din Kazahstan – KazMunayGas, iar prin această achiziție (2007- 75% și 2009 – 25%) s-au creat premisele unui pod energetic între resursele naturale din Asia Centrală și piețele de profil din Europa.

 

 

Mai mult, KMG International derulează în Kazahstan operațiuni de de explorare si productie si servicii industriale, compania contribuind la modernizarea si extinderea rafinariilor din tara.

Contacteaza Rompetrol Satu Mare
Nume și Prenume*
Email*
Telefon*
Mesaj *

Recenzii
-Nu exista recenzii adaugateÎNREGISTREAZĂ-TE sau INTRĂ ÎN CONT