S.C. BENDOM SPORT S.R.L. - Adresa: Shopping Plaza Satu Mare, Localitate: Satu Mare, Judet: Satu Mare

Galerie Foto
Orar
Luni
08:00
-
21:00
Marti
08:00
-
21:00
Mircuri
08:00
-
21:00
Joi
08:00
-
21:00
Vineri
08:00
-
21:00
Sambata
Inchis
Duminica
Inchis

Despre

Suntem o echipa tanara cu pregatire profesionala la un nivel inalt, cu o experienta in domeniul sportului de peste 20 ani. Misiunea noastra este de a te face sa te simti bine practicand sportul care ti se potriveste.

 

Poti sa optezi pentru o ora linistita de bodyART, bodySHAPE,TRX POWER STRECH pentru a preveni problemele coloanei vertebrale sau a articulatiilor, iar daca vrei sa iti imbunatatesti capacitatea de concentrare si perseverenta, te invitam la orele de KARDIO KICK BOXING, TAE-BO, TRX SUSPENSION TRAINING, FUNCTIONAL TRAINING – tipul de antrenament in circuit, pe mai multe statii, unde se lucreaza pentru toate grupele musculare sau BOOT CAMP, MILITARY WORKOUT, deepWORK, KARDIO STEP, STEEL TONIC – antrenamentul energizant care te va introduce intr-o atmosfera destinsa si vesela, contribuind la dezvoltarea musculaturii inimii, a coapselor si a fesierilor.

 

Daca vrei sa iti depasesti limitele simtind adrenalina la maxim, iti recomandam clasele de SCHWINN CYCLING sau SPINRACING, iar pentru cei mai hotarati, carora le plac artele martiale, le punem la dispozitie antrenamentele de KARATE/Autoaparare.

 

Vrei toata atentia asupra ta si a corpului tau? Iti recomandam Antrenamentele Personalizate, unde vei primi consiliere sportiva si un plan de nutritie adaptat organismului si nevoilor tale.

 

Suntem cea mai mare sala de GROUP TRAINING din oras, desfasurand activitatea pe o suprafata de aprox 500 mp.

 

Clasele sunt impartite pe trei sali:

  • CROSSFIT STUDIO
  • CYCLING STUDIO
  • AEROBIC STUDIO

 

Ne gasesti la etajul IV al Centrului Comercial “SATU MARE SHOPPING PLAZA” unde ai posibilitatea in timpul si dupa terminarea antrenamentelor sa te bucuri de panorama orasului.

 

Suntem echipa cu cea mai rapida ascensiune pe plan sportiv, incepand activitatea in 2012, iar prin continua pregatire si dezvoltare am reusit sa fim unul dintre cei mai seriosi in educarea clientilor nostri din punct de vedere sportiv si nutritiv.

Contacteaza Energy Cardio Klub
Categorie
Sport
Județ
Satu Mare
Localitate
Satu Mare
Adresa
Shopping Plaza Satu Mare
Nume și Prenume*
Email*
Telefon*
Mesaj *

Recenzii
-Nu exista recenzii adaugateÎNREGISTREAZĂ-TE sau INTRĂ ÎN CONT