Hitter Technologies srl - Adresa: Piata Libertatii Nr. 22, Localitate: Satu Mare, Judet: Satu Mare

Galerie Foto
Orar
Luni
09:00
-
17:00
Marti
09:00
-
17:00
Mircuri
09:00
-
17:00
Joi
09:00
-
17:00
Vineri
09:00
-
17:00
Sambata
Inchis
Duminica
Inchis

Despre

Societate relativ tânără, S.C. Hitter Technologies S.R.L. este o companie din România, cu capital integral privat, care a luat fiinţă în anul 2008 desfășurând inițial activități de consultanță și management. În această formulă au fost desfășurate o serie de activități printre care amintim: Consultanță de marketing, Servicii de publicitate și promovare, Elaborare pagini web, Concepții grafice, Comerț cu echipamente IT.

 

 

Pe baza experienței acumulate, în anul 2010 au loc o serie de schimbări care vor afecta evoluția viitoare a companiei. Ca urmare a faptului că politica firmei este de a pune pe primul loc interesul și nevoile clienților, aria de activitate a acesteia se extinde, serviciile actuale oferite de către acestea devenind foarte variate, de la servicii de proiectare IT până la servicii de creere/întreținere baze de date. Totodată la începutul anului 2010 acționarii au stabilit de comun acord schimbarea structurii acestuia. În acest sens viziunea asupra dezvoltării ulterioare a companiei s-a schimbat, aceasta fiind mai predominant axată pe lansarea de noi servicii IT.

 

 

Pe piața IT locală compania are o evoluţie dinamică, oferind servicii variate și complete atât în domeniul hardware cât și software, asigurând de asemenea asistenţă tehnică și service specializat, îndeosebi pentru intreprinderile mici și mijlocii din judeţ. Societatea are ca obiectiv principal soluţionarea necesităților clienților, asigurând servicii de calitate la standarde occidentale de performanță și competitivitate.

Contacteaza Hitter Technologies
Nume și Prenume*
Email*
Telefon*
Mesaj *

Recenzii
-Nu exista recenzii adaugateÎNREGISTREAZĂ-TE sau INTRĂ ÎN CONT