Nolimits Technologies - Adresa: Piata Libertatii Nr. 22, Localitate: Satu Mare, Judet: Satu Mare

Galerie Foto
Orar
Luni
08:00
-
18:00
Marti
08:00
-
18:00
Mircuri
08:00
-
18:00
Joi
08:00
-
18:00
Vineri
08:00
-
18:00
Sambata
Inchis
Duminica
Inchis

Despre

Firma Nolimits şi-a început activitatea înca din anul 1993. Este o companie cu capital integral privat. Firma se situează în rândul celor mai avansate companii din județul Satu Mare, ocupând locul I în rândul microîntreprinderilor din domeniul tehnologiei informației, in anul 2006, top realizat de Camera de Comerț Satu Mare.

 

Nolimits Technologies oferă sisteme IT la cheie, servicii complete atât în domeniul hardware cât și software, dar asigură și asistență tehnică și servicii specializate pentru întreprinderile mici și mijlocii din județ și nu numai. Acumulând experiență, NoLimits Technologies este în acest moment printre primii furnizori de soluții și echipamente IT din județul Satu Mare și nu numai. De altfel, ”Sisteme IT la cheie” este și motto-ul companiei. Acordăm o importanță deosebită calității serviciilor oferite și căutăm să construim împreună cu furnizorii, clienții și salariații noștri o adevărată relație de parteneriat.

 

Întotdeauna ne-am străduit să construim o relație bună cu clienții noștri și mai cu seamă o relație pe termen lung deoarece doar o asemenea abordare asigură coerență și continuitate în dezvoltarea armonioasă a sistemului informatic.
Potrivit filosofiei noastre de lucru, prevenirea problemelor constituie abordarea corectă a ceea ce înseamnă administrare IT. La fel ca și în medicină, prevenirea unei boli este mult mai importantă și mai ieftină decât tratamentul acesteia. De aceea începutul unei colaborări are în vedere preluarea sistemului informatic care presupune în primul rând aducerea la parametrii obligatorii de funcționalitate a echipamentelor, siguranța datelor și securitatea rețelei IT.

 

 

Respectă ca să fi respectat. Respectul este foarte important atât în relația cu clienții cât și cu angajații și partenerii de afaceri. Acest lucru e foarte important pentru noi.

 

E destul de greu să ții pasul cu dezvoltarea din domeniul tehnologiei. Totul se dezvoltă într-un ritm amețitor de aceea noi investim în calitatea angajaților, învățarea permanentă o considerăm o prioritate. Firma noastră are un program propriu de îmbunătățire a personalului prin cursuri ce se desfășoară atât în cadrul companiei cât și la furnizorii noștri. Astfel am reușit să avem o echipă extrem de tânără și foarte bine pregătită.

Contacteaza Nolimits Technologies
Nume și Prenume*
Email*
Telefon*
Mesaj *

Recenzii
-Nu exista recenzii adaugateÎNREGISTREAZĂ-TE sau INTRĂ ÎN CONT