Sigma Services International - Adresa: pastravului 3 satu mare, Localitate: Satu Mare, Judet: Satu Mare

Galerie Foto
Orar
Luni
08:00
-
17:30
Marti
08:00
-
17:30
Mircuri
08:00
-
17:30
Joi
08:00
-
17:30
Vineri
08:00
-
17:30
Sambata
Inchis
Duminica
Inchis

Despre

Inca din anul 2008, am furnizat servicii recunoscute prin competenta si seriozitate, acumuland o experienta vasta de-a lungul anilor in controlul calitatii , astfel ca Sigma Automotive a devenit una dintre firmele din ce in ce mai active pe piata de profil, remarcandu-se prin calitatea incontestabila a serviciilor oferite. Sigma Automotive este o companie cu sediul in Pitesti ce dispune de personal cu pregatire de specialitate in domeniul controlului calitatii. Despre noi se poate spune ca oferim o multitudine de servicii , axandu-ne pe o colaborare flexibila si prompta .

In cazul in care societatea dumneavoastra are nevoie de operatiuni de sortare pentru piese neconforme primite de la furnizori, Sigma Automotive preia legatura direct cu acestia pentru a va asigura calitatea pieselor conforme 100% pentru liniile de productie. Sigma Automotive are o politica foarte stricta de confidentialitate in ceea ce priveste clientii , si va putem asigura 100% calitatea verificarii pieselor, asamblate ulterior de toti producatorii importanti de automobile la nivel mondial, de exemplu: Audi, BMW, GM, Renault, Toyota, VW, Ford, KIA, iar tipurile de componente pe care le controlam calitativ pot fi de mici dimensiuni ( conectori pentru cablaje auto, bolturi, garnituri de etansare, butoane pentru comenzi volan) , pana la cele mai mari dimensiuni ( bucse, cablaje intregi, discuri de frana si tamburi). Sigma Automotive pune la dispozitie in toata tara o gama diversificata de servicii in domeniul controlului calitatii ( inspectie vizuala, sortare si retusare piese).

Sigma Automotive colaboreaza si cu producatorii de electronice si electrocasnice. Atuu-rile ce ne recomanda pe noi, Sigma Automotive sunt: calitatea serviciilor pe care le oferim, timpul scurt de reactie , gradul de peste 98% de satisfactie al clientilor , precum si capacitatea de perfectionare continua a angajatilor.

Contacteaza SIGMA AUTOMOTIVE Satu Mare
Nume și Prenume*
Email*
Telefon*
Mesaj *

Recenzii
-Nu exista recenzii adaugateÎNREGISTREAZĂ-TE sau INTRĂ ÎN CONT