S.C. PARTY PICS S.R.L.-D. - Adresa: Str. Iuliu Maniu nr. 2, Localitate: Satu Mare, Judet: Satu Mare

Galerie Foto
Orar
Luni
Non-Stop
Marti
Non-Stop
Mircuri
Non-Stop
Joi
Non-Stop
Vineri
Non-Stop
Sambata
Non-Stop
Duminica
Non-Stop

Despre

PARTY-PICS vă oferă un serviciu inedit de distracție prin fotografiere în diferite ipostaze haioase, precum și printarea pe loc a fotografiilor.

Echipa PARTY-PICS are grijă ca invitații să se simtă cu adevărat bine atunci când trec pe la cabina foto pentru a se fotografia. De altfel sloganul firmei, spune totul despre obiectivul PARTY-PICS: “Distracție fără limite, foto-amintiri haioase”.

„Suntem o echipă tânără (între 2 și 50 de ani) și entuziastă, cu convingerea că o petrecere sau un eveniment e cu adevărat reușit și memorabil doar cu o doză consistentă de distracție, prin urmare aducem distracția acolo unde aterizăm (de fapt venim cu mașina), iar cu ajutorul echipamentelor profesionale reușim să imortalizăm această stare de spirit (pe hârtie foto și pe net, să nu se piardă), asftel încât invitații să poată savura evenimentul (de care sigur își vor aminti mult timp de acum înainte), să rămână cu foto-amintiri haioase (le livrăm PE LOC), iar tu să scapi de “corvoada” pozelor și a distribuirii ulterioare a acestora”, declară echipa PARTY-PICS.

Cele mai importante atuuri ale acestei firme sunt următoarele:

  • profesionalism și atenție la toate detaliile care contează pentru a face un eveniment cu adevărat de neuitat
  • operatori tineri, dinamici și foarte atenți la nevoile beneficiarilor
  • servicii de calitate

Contacteaza Party Pics - Cabina Foto
Nume și Prenume*
Email*
Telefon*
Mesaj *

Recenzii
-Nu exista recenzii adaugateÎNREGISTREAZĂ-TE sau INTRĂ ÎN CONT