Prima Taxi Satu Mare - Adresa: Str. Novac Sora Moise Nr.16, Localitate: Satu Mare, Judet: Satu Mare

Galerie Foto
Orar
Luni
Non-Stop
Marti
Non-Stop
Mircuri
Non-Stop
Joi
Non-Stop
Vineri
Non-Stop
Sambata
Non-Stop
Duminica
Non-Stop

Despre

Primataxi a fost infiintata in 18 iunie 2003 din dorinta de a creea cea mai eleganta si luxoasa firma de taxi din Romania la cele mai accesibile preturi.La 2 ani de la infiintare Primataxi a ajuns una din cele mai luxoase firma de taxi din Romania avand in dotare peste 150 de masini de fabricatie straina , toate acestea corespunzand normelor euro 3.

 


Firma Primataxi a ajuns un model pentru multe alte firme de taxi din Satu Mare si tara dar pana in prezent nimeni nu poate oferi serviciile si masinile ce le poate oferi primataxi. Din parcul auto al firmei fac parte masini de lux precum Volkswagen Passat 2006 , Audi A8 2002 , Peugeot 607 2002 etc.Toate masinile firmei sunt echipate cu aer conditionat si sofer imbracat exemplar. Calatorind cu Prima nu veti fi deranjat de convorbirile soferilor si a dispecerei prin statie deoarece fiecare masina este echipata cu hands free iar folosirea acestuia este obligatoriu pentru fiecare sofer de la Prima Taxi.

 

 


Fiecare an de existenta al Prima Taxi a fost sarbatorit prin concerte extraordinare. Astfel in 2004 formatia 3 Sud Est, Romantic si Fresh au urat “ La Multi Ani “ firmei Prima Taxi, au urmat apoi in 2005 Accent si LL Junior sa le ureze “La Multi Ani”. Concertele s-au terminat cu un minunat foc de artificii si aplauze generoase ale publicului.

 


Seriozitatea firmei este foarte apreciata de clienti astfel ca in maxim 4-5 minute de la comanda poti avea o masina eleganta gata sa te duca oriunde .Astfel prin colaboratorii nostri puteti ajunge oriunde in Europa doar adresandu-va unui sofer Prima Taxi.
Devenind clientul nostru va garantam ca veti beneficia de cele mai bune servicii oferite de o firma de taxi din Romania.

Contacteaza Prima Taxi Satu Mare
Nume și Prenume*
Email*
Telefon*
Mesaj *

Recenzii
-Nu exista recenzii adaugateÎNREGISTREAZĂ-TE sau INTRĂ ÎN CONT